Μοιρασιά στο Μακάρειο (φώτος)

Στην ισοπαλία 1-1 έμειναν Εθνικός Άσσιας και Καρμιώτισσα με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Μγκούνι στο πρώτο μέρος και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο δεύτερο, με φοβερό φάουλ του Μηνά.

Με περισσότερες απαιτήσεις ξεκίνησε το παιχνίδι, ο Εθνικός Άσσιας που έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο τέταρτο. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν έχοντας κι αυτοί καλή στιγμή με τον Ανδρονίκου, όμως στον αντίποδα χάθηκε εκ νέου μεγάλη ευκαιρία στο 37΄ με τον Ξενοφώντος. Τελικά ο Εθνικός πλήρωσε την αστοχία του με την Καρμιώτισσα να σκοράρει στο 41’ χάρις σε γκολ του Μγκούνι και να προηγείται στο ημίχρονο με 1-0.

Χωρίς φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του το δεύτερο μέρος αφού ότι καλύτερο είδαμε μέχρι το 80’ ήταν από πλευράς Εθνικού, με ένα σουτ από τον Λεοντίου και ένα απ’ τον Λεωνίδου να καταλήγουν έξω και με την Καρμιώτισσα να έχει ως πρώτο μέλημα να κρατήσει το προβάδισμα. Όλα αυτά μέχρι το 84΄ όταν ο Μηνά εκτέλεσε εξαιρετικά ένα φάουλ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Μάλιστα ο Εθνικός έχασε τεράστια ευκαιρία στο 89’ με τον Λεωνίδου να γυρίσει το ματς...