Δεύτερη νίκη με λυτρωτή τον Κολοκούδια (φώτος)

Στο πλαίσιο της αυλαίας της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας η ΕΝΠ επικράτησε 1-0 του ΘΟΪ Λακατάμιας και έφτασε τους 8 βαθμούς. 

Το γκολ που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 75’ ο Γιώργος Κολοκούδιας έπειτα από σέντρα του Σολάρι και στρώσιμο του Κυριάκου. 

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σ’ ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι αν και είχαν το έλεγχο τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους καλά διαβασμένους ανασταλτικά φιλοξενούμενους. Παρόλα αυτά βρήκαν τη λύση και έστω με το ισχνό 1-0 πήραν τη πολύ σημαντική νίκη. 

Το www.kerkida.net βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο «Τάσος Μάρκου» και σας μετέφερε LIVE πως εξελίχθηκε η αναμέτρηση… 

Ο αγώνας:  Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν με τις δύο ομάδες να είναι προσηλωμένες στην τακτική τους.  Προτίμησαν τις σίγουρες μεταβιβάσεις και έτσι δεν δημιουργήθηκε καμιά αξιόλογη φάση. Η ΕΝΠ είχε  την κατοχή στο πρώτο τέταρτο, όμως ήταν ανούσια αφού πέραν από 1-2 στημένα δεν απείλησε καθόλου.

Μέτριος έως κακός ο ρυθμός στην συνέχεια με τους γηπεδούχους να έχουν την φλύαρη υπέροχη αλλά μέχρι το μισάωρο να έχουν ελάχιστες καλές προϋποθέσεις. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν προσηλωμένοι στο ανασταλτικό τους πλάνο και με άνεση κρατούσαν το μηδέν παθητικό. Έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το άγονο 0-0. 

Πανομοιότυπο το σκηνικό στην επανάληψη με τους γηπεδούχους όμως αυτή τη φορά να μετουσιώνουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 75’  όταν ο Σολάρι σέντραρε από δεξιά, ο Κυριάκου που τρύπωσε στην περιοχή έστρωσε στον Κολοκούδια ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα για το 1-0. Μετά το γκολ, το ΘΟΪ προσπάθησε ν’ αντιδράσει όμως τίποτα δεν άλλαξε και έτσι οι βυσσινί πήραν τη νίκη. 

**Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ροβέρτος Κώστα, με βοηθούς τους Κυριάκο Σωκράτους και Αντώνη Ζαρτήλα.