Πολλά ΜΠΡΑΒΟ στον Βαττή (Ανακοινώσεις)

Ο Ηλίας Βαττής ήταν ο πρωταγωνιστής στο χθεσινό παιχνίδι της Καρμιώτισσας με αντίπαλο τον ΑΣΙΛ (1-1) για μία ξεχωριστή κίνηση...

Σε μία φάση του αγώνα, υπέστη διάσειση ο Μάρκος Μιχαήλ των φιλοξενουμένων μετά από εναέρια μονομαχία και ο Βαττής έτρεξε αμέσως κοντά του για να δώσει τις πρώτες βοήθειες.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΣΙΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του στον 31χρονο άσο της ομάδας των Πολεμιδιών ενώ ακολούθησε ανακοίνωση και από την Καρμιώτισσα.

Η ανακοίνωση του ΑΣΙΛ

"Το Σωματείο μας θέλει να ευχηθεί περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή μας, Μάρκο Μιχαήλ ο οποίος υπέστη διάσειση μετά από εναέρια μονομαχία με αντίπαλο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γεν.Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις.

Το Δ.Σ του ΑΣΙΛ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών, Ηλία Βαττή που έσπευσε αμέσως να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον αντίπαλο συνάδελφο του. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν ιδιαίτερης μνείας".

Η ανακοίνωση της Καρμιώτισσας

"Οι ομάδες τις Β κατηγορίας παραδίδουν μαθήματα ήθους……. Παρά την κρισιμότητα του αγώνα , το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα αφού ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ Πανίκου Μιχαήλ και η ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΣΙΛ προς τον ποδοσφαιριστή μας Ηλία Βαττή, είναι αυτό που θα μείνει από το παιχνίδι.

Το έχουμε πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε επ΄ ευκαιρία του συγκεκριμένου συμβάντος ότι ο αθλητισμός πρέπει να μας ενώνει, και αυτό γίνετε πράξη κατά επανάληψη. Ευχόμαστε στη προσφυγική ομάδα του ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ που δίνει το δικό της αγώνα για επιβίωση παράλληλα με τη δική μας στη προσφυγιά καλή συνέχεια"