Π.Ο.Ξ για ΠΑΕΕΚ: "Δυστυχώς αυτά συμβαίνουν"

Ο Π.Ο Ξυλοτύμπου αναφέρεται στο ματς με την ΠΑΕΕΚ και στο θέμα που προέκυψε και αφορά παράνομη συμμετοχή παίκτη της ΠΑΕΕΚ στον συγκεκριμένο αγώνα, που μπορεί να χαρίσει στη Ξυλοτύμβου, τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

“Το περασμένο Σάββατο ηττηθήκαμε από την ΠΑΕΕΚ στην έδρα μας με 1-3. Αν και ο αντίπαλος μας, σε γενικές γραμμές, ήταν καλύτερος από εμάς εντούτοις θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει την ήττα εάν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι τόσο στα αμυντικά μας καθήκοντα όσο και στις ευκαιρίες που βρήκαμε για να σκοράρουμε. Ήταν φανερό ότι ο αγώνας Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης με αντίπαλο την Ανόρθωση μας επηρέασε σημαντικά αφού η προσπάθεια μας ήταν συγκλονιστική και φάνηκε η κούραση των Ποδοσφαιριστών μας, ειδικά στην επανάληψη.

Το ενδιαφέρον μας τώρα στρέφεται αποκλειστικά στον επόμενο μας αντίπαλο που είναι ο ΑΣΙΛ. Ευχαριστύμε τον κόσμο που στηρίζει και ακολουθεί την ομάδα στους αγώνες της και ελπίζουμε ότι αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος όπου θα βοηθήσει αφάνταστα στην επίτευξη των στόχων μας.

Όπως είναι γνωστό, μετά το τέλος του αγώνα διαφάνηκε ότι συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής των αντιπάλων μας είχε αγωνιστεί χωρίς να αναγράφεται στο Φύλλο Αγώνος και το γεγονός αυτό έχει καταγραφεί από τον διαιτητή του αγώνα. Για το θέμα αυτό η προκήρυξη της Ομοσπονδίας είναι καθαρή και απλά περιμένουμε το αυτονόητο. Αν και σίγουρα σε καμιά περίπτωση δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στην θέση της ΠΑΕΕΚ αλλά δυστυχώς αυτά συμβαίνουν και κάποτε τα λάθη και οι απροσεξίες στοιχίζουν. Με την ομάδα της ΠΑΕΕΚ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε και τους ευχόμαστε ότι καλύτερο στη συνέχεια”.