"Τράβηξε"... εξάσφαιρο (Φώτος)

Η ΕΝΠ επιβλήθηκε με 6-0 του ΠΟΞ στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας και παραμένει σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αποφασισμένη μπήκε στο παιχνίδι η ΕΝΠ που κυριάρχησε, έφτιαξε από νωρίς φάσεις και έφτασε στο γρήγορο γκολ με τον Παύλου στο 5' ο οποίος εκμεταλλευτηκε το παράλληλο γύρισμα από αριστερά και με κοντινό πλασέ... άνοιξε το σκορ. Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους, η Ένωση ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή, έφτιαξε 3-4 καλές στιγμές με Σολάρι, Κολοκούδια και Ελευθερίου αλλά η Ξυλοτύμπου απάντησε έχοντας ένα φοβερό σουτ στο δοκάρι. Εντέλει, λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος η ΕΝΠ έφτασε και σε δεύτερο γκολ, ξανά με τον Παύλου με ωραίο σουτ στην κλειστή γωνία του αντιπάλου γκολκίπερ στο 42'.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που έφτασαν τα σε άλλα δύο γκολ μέσα σε εφτά λεπτά και... κλείδωσαν την νίκη. Δράστης και στις δύο περιπτώσεις ο πρώτος σκόρερ Γιώργος Κολοκούδιας, στο πρώτο μετά από κλέψιμο και ασίστ του Ραφαήλ Ελευθερίου και στο δεύτερο μετά από ασίστ του Σολάρι σε κενή εστία σε 47' και 52' αντίστοιχα. Τυπικής διαδικασίας τα επόμενα λεπτά, με την ΕΝΠ να φτάνει και σε πέμπτο γκολ με τον Σολάρι μετά από ωραίο γύρισμα του Κολοκούδια στο 72'. Το 6-0 έγινε απο τον Γιώργο Κολοκούδια (και όχι από τον Γκένοφ) μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και πάσα του νεαρού Θεόδωρου Κολοκούδια στον Γκένοφ, που έκανε το πλασέ και ο Γιώργος παρενέβη στην πορεία της μπάλας διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.