Show Κολοκούδια και... ακόμα ένα βήμα (Φώτος)

Η Ένωση Νέων Παραλίμνίου νίκησε με 3-1 την Καρμιώτισσα στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής και παρέμεινε σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μόλις ένα βαθμό μπροστά από την Αναγέννηση Δερύνειας.

Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν πολύ καλό με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικά και να ψάχνουν το γκολ. Η Ένωση ήταν η ομάδα που έφτιαξε πρώτη καλές ευκαιρίες, με τους Γκένοφ (δις) και Σολάρι και Τσούρτσουριτς να μην μπορούν να νικήσουν τον Καϊρίνο. Αυτό το πέτυχε ο Κολοκούδιας στο 23' μετά από μακρινό σουτ του Τσούρτσουριτς και ασταθής επέμβαση του Καϊρίνου. Στην φάση του γκολ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ. Απ εκεί και πέρα, η Καρμιώτισσα ανέβηκε, πήρε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα φτάνοντας στην ισοφάριση στο 40' με τον  Νεoφύτου.

Η Ένωση ανέβασε στροφές στην επανάληψη και το παιχνίδι ήταν επιθετικός μονόλογος. Οι βυσσινί έφτιαξαν μπόλικες ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με τους Τσούρτσουριτς και Κρίστη και έφτασε στο γκολ με τον Κολοκούδια στο 70'. Αμέσως μετά, ο Σολάρι αστόχησε σε πέναλτι με τον Καϊρίνο να αποκρούει την εκτέλεση του Αργεντινού. Στο 88’ ο Γιώργος Κολοκούδιας έγραψε και πάλι τον επίλογο στο ντέρμπι, καθαρίζοντας το παιχνίδι με ακόμη ένα δικό του τέρμα.