Παίζουν μαζί, στον πάγκο ΚΑΝΕΙΣ!

Κάτι ιδιαίτερα σπάνιο θα δούμε να γίνεται το ερχόμενο Σάββατο.

Στο παιχνίδι στην Ορόκλινη ανάμεσα στον τοπικό Διγενή και την Αναγέννηση Δερύνειας, θα απουσιάζουν οι δύο προπονητές από τον πάγκο τους λόγω τιμωρίας που τους επέβαλε το βράδυ της Τετάρτης ο Αθλητικός Δικαστής. Και μάλιστα ίδια τιμωρία, τριών αγωνιστικών!

Στον προπονητή του Διγενή Μιχάλη Μάρκου:

*Καταγγελία κατά του Μιχάλη Μάρκου προπονητή του ΔΙΓΕΝΗ Ορόκλινης που αποβλήθηκε στο 47ο λεπτό του αγώνα για έντονες διαμαρτυρίες και για αντιαθλητική συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα μετά την αποβολή του κατά παράβαση του άρθρου 4 (γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 ΑΣΙΛ Λύσης – ΔΙΓΕΝΗΣ Ορόκλινης/17.03.2018 (23η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο.

Και στον προπονητή της Αναγέννησης Γιώργο Κοσμά:

*Καταγγελία κατά του Γεώργιου Κοσμά προπονητή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Δερύνειας που αποβλήθηκε στο 57ο λεπτό του αγώνα για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας και για αντιαθλητική συμπεριφορά προς το διαιτητή του αγώνα μετά την αποβολή του κατά παράβαση των άρθρων 4 (γ) και 9 (ε) και (ια) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2017-2018 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας – ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου/17.03.2018 (23η Αγωνιστική).

Απόφαση: Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο.

**Μάλιστα ο αγώνας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον αφού και οι δύο ομάδες έχουν στόχους. Ο μεν Διγενής παλεύει για την παραμονή του και η δε Αναγέννηση για την άνοδο!