Πέντε στροφές πριν το τέλος

Πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος Β΄ Κατηγορίας δύο ομάδες ξεχώρισαν στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία.

Η Πάφος πέρασε στην κορυφή μετά τη νίκη της στην Πόλη Χρυσoχούς με 2-0 επί της τοπικής ΕΝΑΔ και την ισοπαλία 0-0 που έφεραν στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής Άρης και ΄Ενωση .

Έπειτα από αυτά τα αποτελέσματα,  η ομάδα του Παραλιμνίου έπεσε στην δεύτερη θέση ωστόσο διατήρησε μια διαφορά ασφαλείας έξι βαθμών από τον Άρη ο οποίος είναι πλέον σε δυσμενή θέση έναντι των δύο πρωτοπόρων.

Η Πάφος και η Ένωση θα διεκδικήσουν πέραν από την άνοδο και τον τίτλο στην Κατηγορία.

Στη ζώνη της διαβάθμισης η Ομόνοια Αραδίππου ήταν η χαμένη της αγωνιστικής αφού έφερε ισοπαλία με την Αναγέννηση ενώ οι άλλες τρείς ομάδες που κινδυνεύουν (Ολυμπιακός, Παρεκκλησιά και Διγενής Ορόκλινης) προχώρησαν με νίκες.

 Η ΑΠΕΠ δεν έχει πλέον ελπίδες σωτηρίας , σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η Ομόνοια Αράδιππου ενώ,  λόγω της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων,  υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα σε άλλες τρείς ομάδες από τις οποίες μόνο η μία θα κερδίσει την παραμονή της στην Β΄ Κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός με 21 βαθμούς ,η Παρεκκλησιά με 19 και ο Διγενής Ορόκλινης με 18 βαθμούς είναι οι τρείς ομάδες που θα παλέψουν για τη μια θέση που είναι ανοικτή για την παραμονή ενώ μαθηματικές πιθανότητες διατηρεί και η Ομόνοια Αρ. που έχει 12 βαθμούς.

Η συνέχεια (22η αγωνιστική)

Σάββατο, 7 Μαρτίου

ΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥ 15:30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 

ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ 15:30 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ 

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ 15:30 ΕΝ.Α.Δ. ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ 

ΠΑΦΟΣ F.C. 15:30 ΔΙΓΕΝΗΣ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ 

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 15:30 ΝΙΚΟΣ&ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΡΗΜΗΣ 

ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 15:30 ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ 

 Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015

ΕΛΠΙΔΑ ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ 15:30 ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ