Μπαμ με Κρασσά!

Έγινε τελικά το “μπαμ” για το οποίο σας είχε προειδοποιήσει η ιστοσελίδα μας, kerkida.net, και η ΑΕΖ Ζακακίου έκλεισε τον πολύπειρο μεσοεπιθετικό Σίμο Κρασσά, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/5.

Ο 33χρονός ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνιζόταν στον Άρη Λεμεσού, έχει αγωνιστεί για 13 χρόνια με την φανέλα της ΑΕΛ για την οποία υπήρξε και αρχηγός ενώ έχει αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες από το Ελληνικό πρωτάθλημα με θητεία στην ΑΕΚ Αθηνών, Πανιώνιο και Απόλλων Καλαμαριάς.

Οι παραστάσεις του και η εγνωσμένη του αξία κάνουν αντιληπτό το γεγονός πως η ΑΕΖ στηρίζει πολλά στο πρόσωπο του για τη νέα σεζόν, στην οποία όπως δείχνουν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της θα τεθούν πολύ υψηλοί στόχοι.

Μετά τις υπογραφές και την σύναψη της συμφωνίας με τον Πρόεδρο της ΑΕΖ, Στέλιο Χρίστου ο Σίμος Κρασάς δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από το κλίμα και το πώς με αγκάλιασαν οι αξιωματούχοι του συλλόγου σε αυτές τις μέρες που είμαστε σε επαφές.  Έχω παρατηρήσει μία υγεία από κάθε άποψη στο σύλλογο και αυτό ήταν βασικό στοιχείο για μένα στο να πάρω την απόφαση να έρθω στο σύλλογο.  Το σωματείο της ΑΕΖ Ζακακίου απαρτίζουν άτομα που αγαπούν το ποδόσφαιρο, είναι φιλότιμοι και πιστεύω όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε μία εικόνα σταθερότητας στην ομάδα.  Να μπορέσουμε να κάνουμε ανοδικά βήματα.  Η φιλοσοφία και η νοοτροπία που έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει στην ομάδα συνάδει με τη δική μου, δηλαδή σε κάθε παιχνίδι να δίδουμε τα πάντα μες το γήπεδο και να προσπαθούμε να είμαστε εμείς οι νικητές και από εκεί και πέρα ότι βγει στο τέλος.  Βασικά, όμως, στοιχεία η υγεία και η αγάπη που τρέφει και θα τρέφει ο καθένας για αυτή την ομάδα.  Η συνεργασία και το οικογενειακό κλίμα είναι το παν και αυτό πιστεύω ότι διοίκηση, τεχνική ηγεσία, έμπειροι και νεαροί παίκτες μπορούμε να το κάνουμε ένα.  Μέσα από τη συνεργασία και την υγεία θα βοηθήσουμε τους νέους να εμπεδώσουν και να προσαρμοστούν όλοι στην κουλτούρα φιλοσοφίας που θέλουμε να εξελίσσεται η ομάδα με πρώτιστο στόχο να πετύχουμε το στόχο, ένα λιθαράκι πιο ψηλά από εκείνο που παρουσίασε στη λήξασα σαιζόν η ΑΕΖ».

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΑΕΖ δήλωσε για το νέο της σπουδαίο μεταγραφικό απόκτημα…

“Με την εμπειρία, ικανότητα, κλάση και δυνατότητες που έχει η διοίκηση και τεχνική ηγεσία της ΑΕΖ Ζακακίου τον καλωσορίζει στην οικογένεια της και ευελπιστεί ότι θα πορευτούν όλοι μαζί για μία αξιόλογη πορεία της ομάδας και για εκπλήρωση των στόχων που θα τεθούν με την έναρξη της προετοιμασίας για την περίοδο 2015-2016”.