Ταξιάρχης στην ΑΕΖ! (Βίντεο)

Με τη φανέλα της ΑΕΖ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Θανέλας Ταξιάρχης, σε μια μεταγραφική κίνηση που βάζει φωτιά στην ήδη …”καυτή” γραμμή κρούσης των πρασίνων!

Ο Ελλαδίτης στράικερ που βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Παναιτωλικό, δεν τα βρήκε τελικά με τους Αγρινιώτες, και προτίμησε να επιστρέψει στο νησί μας και στο Ζακάκι.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ανέφερε: 

“Στην ΑΕΖ υπάρχουν άνθρωποι που είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές σαν μια οικογένεια. Στην Κύπρο υπάρχει προοπτική για ανέλιξη ενώ παράλληλα η ΑΕΖ είναι μια ομάδα που θα παλέψει για την άνοδο και αυτό είναι μεγάλο κίνητρο για μένα.
Στο Ζακάκι ήταν και είναι εντάξει μαζί μου για αυτό και θα είμαι και αυτή τη σεζόν εδώ. Να έχουμε υγεία και από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι ώστε να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της!”

Δείτε τα δύο γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν ο Ταξιάρχης στο 1-4 της ΑΕΖ κόντρα στην Πάφο. Ο 25χρονος επιθετικός είχε τότε σκοράρει το πρώτο και το τέταρτο γκολ της ομάδας του, βάζοντας την υπογραφή του σε ένα πραγματικά σπουδαίο διπλό!