“Φαίνεται σε κάθε πανηγυρισμό”

Το Σάββατο (3/10) πραγματοποίησε ονειρικό ντεπούτο με την ΑΕΖ, αφού συμμετείχε στον θρίαμβο της ομάδας του, με 4-0 κόντρα στην Αναγέννηση.

Ο λόγος για τον 28χρονο αμυντικό Θεόδωρο Κανέτη ο οποίος μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net.

Για τη νέα του ομάδα…

“Η ομάδα βρίσκεται ψηλά και αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος είναι να την κρατήσουμε εκεί. Δουλεύουμε σκληρά σε καθημερινή βάση στις προπονήσεις και προσπαθούμε να έχουμε καλή εικόνα στα παιχνίδια πράγμα που πετυχαίνουμε μέχρι τώρα. Το κλίμα στην ομάδα και στα αποδυτήια είναι εξαιρετικό και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών πολύ καλές και αυτό φαίνεται στον τρόπο που πανηγυρίζουμε κάθε γκολ και κάθε επιτυχία μας”.

Για τη μεγάλη νίκη με την Αναγέννηση…

“Το προηγούμενο παιχνίδι ήταν το πρώτο μου επίσημο με τη φανέλα της ΑΕΖ και ευτύχησα να συμμετέχω στη νίκη μας σε ένα ντερμπι και μάλιστα με 4-0. Το ματς ήταν δύσκολο όμως βγάλαμε πάθος και θέληση στο παιχνίδι μας και αυτό έγειρε την πλάστιγκα προς το μέρος μας. Τώρα νιώθω πιο έτοιμος και πιο δεμένος με τους συμπαίκτες μου, έτσι ώστε να προσφέρω στην ομάδα μου”.

Για το επόμενο παιχνίδι….

“Έχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντερμπι στο οποίο θέλουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος. Θα είναι δύσκολο όμως έχω πίστη στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου. Η Καρμιώτισσα είναι από τις πιο δυνατούς αντιπάλους όμως αν παρουσιαστούμε σοβαροί και προσγειωμένοι έχουμε αρκετές πιθανότητες για νίκη. Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουμε στο τέλος”.