Το "εξαροχτάρι" που ξεχωρίζει στη Β΄

Ο Σέργιος Παναγιώτου διανύει εξαιρετική χρονιά φέτος με τα χρώματα της ΑΕΖ. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός έχει 9 φουλ συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο, έχοντας καθοριστικό ρόλο στην πολύ καλή πορεία της ομάδας που βρίσκεται τώρα στην 4η θέση.

Ξεκίνησε στις ακαδημίες του Νικκι Παπαβασιλείου από τα 5 μέχρι τα 13 του χρόνια και από εκεί πήγε στην Γαλλία και στην Amiens FC Elite U15 όπου έκανε μισή σεζόν και έπειτα επέστρεψε πίσω λόγω μικρής ηλικίας και δυσκολιών στην γλωσσά. Ωστόσο εντάχθηκε στην ΑΕΛ U15 μέχρι τα 18 κατακτώντας 3 πρωταθλήματα και 1 κύπελλο. 

Στα 18 του πήγε στην Ισπανία αγωνιζόμενος με την ομάδα U19 Rayo Majandahonda για 1 χρόνο κερδίζοντας αρκετές εμπειρίες και παίζοντας με αντιπάλους όπως Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλετικό Μαδρίτης.

Την επομένη χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό του Άρη Λεμεσού, όπου στάθηκε άτυχος καθώς στο πρώτο του παιχνίδι είχε ένα σοβαρό τραυματισμό, χάνοντας την χρόνια. Στην συνέχεια βρέθηκε στην ΑΕΖ όπου πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν, τερματίζοντας με την ομάδα του στην 4η θεση. 

Ο Σέργιος παρέμεινε και φέτος στο Ζακάκι, βοηθώντας τους "πράσινους" να έχουν την καλύτερη άμυνα με 4 γκολ παθητικό και να βρίσκονται σταθερά στα ψηλά της βαθμολογίας.

Ξεχωρίζει σε κάθε παιχνίδι στον μεσοαμυντικό χώρο και δεν είναι τυχαίο πως μέχρι στιγμής είναι αναντικατάστατος. Με τέτοιες εμφανίσεις πάντως δεν θα αργήσουν να έρθουν δελεαστικές προτάσεις για τον νεαρό ποδοσφαιριστή που έχει όλο το μέλλον μπροστά του.