“Θα είναι και φέτος γραμμένος στο ρόστερ”

Ο αρχηγός του Ακρίτα Χλώρακας Χρίστος Πέτρου αποφάσισε να “κρεμάσει” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και το Δ.Σ των πρασίνων, τον ευχαριστεί για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

Αναλυτικά:

"Μετά και την απόφαση του αρχηγού της ομάδας μας να "τερματίσει" την ποδοσφαιρική του καριέρα, το Δ.Σ του σωματείου μας θα ήθελε να εκφράσει της θερμές ευχαριστίες στον Χρίστο Πέτρου για τα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα.

Ο Χρίστος έχει ξεκινήσει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες του ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ. Μετά την ίδρυση της Α.Ε.Π πήγε στις ακαδημίες του τότε ενοποιημένου σωματείου και ακολούθως ήρθε στον ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ όπου αγωνίστηκε τα τελευταία 7 χρόνια. Ήταν ο εκ των κορυφαίων Ανθρώπων στο σωματείο γι αυτό και η διοίκηση του εμπιστεύθηκε το περιβραχιόνιο του ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ του ιστορικότερου σωματείου της επαρχίας. 

Πριν τρία χρόνια όταν η ομάδα μας ήταν στο χείλος του γκρεμού, ένα βήμα πριν από το κλείσιμο δεν πετάχτηκε από το βαγόνι για να σωθεί αλλά στάθηκε στην ομάδα βοηθώντας την να ορθοποδίσει οικονομικά,και να κατακτήσει κύπελλο πρωτάθλημα και άνοδο στην Β κατηγορία.

Το σημερινό συμβούλιο ακολουθώντας πάντα τις αρχές που έχει χαράξει από την αρχή θα σεβαστή την απόφαση του αρχηγού να ακολουθήσει την νέα του επαγγελματική πρόκληση που έχει μπροστά του. 

Οι πόρτες του ΑΚΡΙΤΑ θα είναι πάντα ανοικτές αν και εφόσον ο ίδιος το επιθυμεί μπορεί να προπονείται με τη υπόλοιπη ομάδα όποτε οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

Πιστεύουμε ότι έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στην ομάδα μας γι αυτό ο Χρίστος θα είναι και φέτος γραμμένος στο ροστερ του ΑΚΡΙΤΑ ΧΛΩΡΑΚΑΣ αν το επιθυμεί και ο ίδιος".