«Είχαμε θέληση και πάθος, δεν τα παρατάμε ποτέ»

Ο Ακρίτας Χλώρακας μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε το τρίποντο απέναντι στην ΠΑΕΕΚ. Η ομάδα του Μάριου Νεοφύτου προηγήθηκε στο σκορ, η ΠΑΕΕΚ ισοφάρισε και προηγήθηκε με 2-1 όμως ο Ακρίτας δεν τα παράτησε και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας τη νίκη με 2-3. 

Ένας εκ τον πρωταγωνιστών του παιχνιδιού ήταν ο Γιώργος Νεοφύτου. Ο νεαρός μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι έδωσε μια ασίστ και έβαλε και ένα γκολ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Ο Γιώργος μιλάει στο kerkida.net για τη νίκη του Ακρίτα καθώς και για τη δική του εξαιρετική εμφάνιση. 

Για το χθεσινό αγώνα

«Πραγματικά ήταν ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά τελικά νομίζω κέρδισε ο καλύτερος και αυτός που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι».

Που κρίθηκε το παιχνίδι;

«Είχαμε παραπάνω θέληση, πάθος και ηρεμία. Αν και προηγηθήκαμε, η ΠΑΕΕΚ κατάφερε να μας ισοφαρίσει και να μπει μπροστά στο σκορ όμως εμείς είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι. Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας μας, δεν τα παρατάμε ποτέ».

Πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη και από ψυχολογικής και από βαθμολογικής άποψης;

«Μετά από μια ήττα που δεχτήκαμε την πρώτη αγωνιστική , στόχος μας χθες ήταν μόνο η νίκη όπως και έγινε. Το τρίποντο αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια γιατί μέσα από αυτές τις νίκες γίνεσαι ομάδα και οι παίκτες γίνονται ένα και αυτό είναι το σημαντικό. Για να έχει αντίκτυπο αυτή η νίκη πρέπει να κερδίσουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Παίζουμε με την Άσσια στην έδρα μας και θέλουμε να πάρουμε και εκεί το τρίποντο». 

Εξαιρετική η δική σου εμφάνιση. Ένα γκολ και μια ασίστ

«Είχα μια καλή εμφάνιση αλλά σημασία έχει η νίκη και όχι ποιος έβαλε τα γκολ. Μπορούσε να ήταν άλλος στη θέση μου. Το βασικό είναι το σπουδαίο τρίποντο που πήραμε».