«Είμαι ευχαριστημένος, πιθανότητα για προσθαφαιρέσεις παικτών»

Ο Ακρίτας Χλώρακας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά και ετοιμάζεται για την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας.

Ο προπονητής της ομάδας Άγγελος Ευθυμίου μιλάει στο kerkida.net για την «πρώτη εικόνα» του φετινού Ακρίτα, για τα συμπεράσματα του από τα δύο πρώτα φιλικά που έδωσαν και σχολιάζει το ρόστερ της ομάδας, το οποίο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί.

 "Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τρεις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας αφού βγήκε πολύ δουλειά και οι παίκτες δουλεύουν στην προπόνηση στους ρυθμούς που θέλουμε, σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και θέλουμε το προπονητικό τιμ να περάσουμε μια καινούργια φιλοσοφία παιχνιδιού στους παίκτες. Κάναμε δύο φιλικά με ομάδες της Β’ κατηγορίας στα οποία όλοι οι παίκτες πήραν τα ίδια λεπτά συμμετοχής. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι είδα στο γήπεδο σε μεγάλο βαθμό να βγαίνουν πράγματα τα οποία έχουμε δουλέψει στην προπόνηση.Σίγουρα όμως έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας για να παρουσιαστεί έτοιμη η ομάδα στο πρωτάθλημα"

Για το αν ολοκληρώθηκε το ρόστερ
"Όχι το ρόστερ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Σίγουρα θα αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ, αλλά αφήνω και το ενδεχόμενο για προσθαφαιρέσεις".