“Ο Ανδρέας με βοηθάει να βελτιώνομαι”

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα η ΑΛΚΗ νικώντας με 2-0 εντός έδρας την ΠΑΕΕΚ.

Ο στράικερ της Αθάνατης, Σέργιος Αβραάμ μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net….

Για το ματς...

“Ήταν η πρώτη αγωνιστική και δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην πρεμιέρα πόσο μάλλον κόντρα στην ΠΑΕΕΚ που είναι μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω το γκολ που πετύχαμε πριν το ημίχρονο ήταν καθοριστικό και βοήθησε στη συνέχεια να φανεί πως ήρθε μια εύκολη νίκη. Παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί και ακολουθώντας τις οδηγίες του προπονητή μας πήραμε το ζητούμενο”.

Για την δική του απόδοση…

“Όλη η ομάδα απέδωσε αρκετά καλά και πιστεύω και εγώ ήμουν στο ίδιο μήκος κύματος. Φυσικά μπορούμε ακόμα περισσότερα και στα επόμενα παιχνίδια θα παρουσιάσουμε σιγά σιγά τις αρετές μας, και εγώ προσωπικά και σαν ομάδα”.

Για τον προσωπικό του στόχο φέτος…

“Πέρυσι είχα βάλει ένα στόχο και τον εκπλήρωσα σκοράροντας 24 γκολ και κάτι ανάλογο θέλω να καταφέρω και φέτος. Φυσικά είναι μια άλλη πιο δύσκολη κατηγορία όμως τηρουμένων των αναλογιών θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω στο σκοράρισμα την ομάδα μου”.

Για τον Ανδρέα Παπαθανασίου…

“Ο Ανδρέας είναι ένας πολύ ποιοτικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να βοηθήσει μπαίνοντας σε οποιοδήποτε λεπτό, είτε αρχίζοντας στην ενδεκάδα είτε ως αλλαγή, κι αυτό φάνηκε και χθες που σκόραρε το δεύτερο γκολ. Είναι καλό και για μένα, γιατί συνθέτουμε ένα πολύ καλό δίδυμο μπροστά. Όταν έχεις ένα παίκτη δίπλα σου που έπαιξε πρώτη κατηγορία, αυτό σε “αναγκάζει” να βελτιώνεσαι. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και με βοηθάει να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Για το πρώτο επίσημο ματς στο “Αμμόχωστος” και την παρουσία του κόσμου…

“Είναι ένα πολύ καλό γήπεδο το “Αμμόχωστος”. Είμαστε μια πολύ ποιοτική ομάδα και μας βοηθάει στην κυκλοφορία της μπάλας. Ο κόσμος ήταν πάντα θερμός κι αυτό το ξέρουμε καιρό τώρα ακόμα και πέρσι που ήμασταν στη Γ΄Κατηγορία και παίζαμε στην Ορόκλινη. Οι οπαδοί της Αλκής αποδεικνύουν σταθερά ότι είναι οπαδοί Α’ Κατηγορίας. Πιστεύω πως στην πρώτη Κατηγορία αρκετές ομάδες δεν έχουν τόσους πολλούς και ένθερμους οπαδούς. Ελπίζω να τους δικαιώσουμε στο τέλος”.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Άσσιας εκτός έδρας…

“Ξέρουμε τον αντίπαλο από πέρσι, παρόλο που και αυτοί είναι μια νέα ομάδα. Έχουμε κάποια πράγματα υπόψιν μας και από αυτή τη βδομάδα αρχίζουμε δουλειά για να είμαστε πανέτοιμοι το Σάββατο στο Μακάρειο. Στα λόγια μπορεί να είμαστε το φαβορί όμως το παιχνίδι στο γήπεδο θα είναι πολύ διαφορετικό αν δεν είμαστε σοβαροί. Εμείς πάμε με πρωταρχικό στόχο την ουσία και νομίζω πως θα τα καταφέρουμε”.