Η προσφορά του Γουίλι

Από το 2014 που η Αλκή έκανε το… restart ο Γουίλι Σεμέδο είναι από τους καλύτερους παίκτες της και η ανέλιξη του είναι ανάλογη της εκπληκτικής πορείας της ομάδας.

Το 2014/15 ο Γάλλος που προσφέρει σε κάθε θέση της επίθεσης, έπαιξε σε 22 αγώνες στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο. Σκόραρε 4 γκολ, βοηθώντας παράλληλα δημιουργικά με τις ασιστ του. Τότε η Αλκή τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος Δ΄Κατηγορίας, με 8 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Με την άνοδο της Αλκή ήρθε και η άνοδος στις επιδόσεις του. Το 2015/16 αγωνίστηκε σε 32 αγώνες. Από αυτές οι 4 ήταν για το Κύπελλο και οι 28 στο πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας ως βασικός, με απολογισμό 7 γκολ! Η Αλκή εκείνη τη σεζόν ήρθε δεύτερη στην ισοβαθμία με τον Ακρίτα Χλώρακας, όμως κέρδισε το ζητούμενο που ήταν η άνοδος στη Β΄Κατηγορία. Το κερασάκι στην τούρτα πάντως ήρθε τον Μάιο του 2016 με την Κατάκτηση του Κυπέλλου. Ο Γουίλι αγωνίστηκε 86 λεπτά στον τελικό με την Ξυλοτύμβου, βοηθώντας την Αθάνατη να φτάσει στη νίκη με 2-1.

Και φτάνουμε στο τώρα και τη λήξασα σεζόν 2016/17. Ο 23χρόνος άσος συνέχισε να είναι πολύτιμο όπλο στη φαρέτρα του προπονητή του. Αγωνίστηκε σε 26 αγώνες στο πρωτάθλημα όλες ως βασικός, ενώ αγωνίστηκε και στον αγώνα Κυπέλλου, κόντρα στην ΑΕΛ. Έχει απολογισμό 12 γκολ, σκοράροντας μεταξύ άλλων κόντρα σε Αγία Νάπα, Πάφο, Οθέλλο, Ένωση, ομάδες-συνδιεκδικητές δηλαδή της ανόδου, ενώ μετρά αρκετές καθοριστικές ασιστ.