“Το βάρος να μην πέσει στους 20-22”

Μέσω της επίσημης σελίδας της η Αναγέννηση Δερύνειας αναφέρεται στην Ετήσια Εκλογική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο οίκημα του Σωματείου.

“Στην παρουσία αρκετών μελών και φίλων της Αναγέννησης Δερύνειας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η Ετήσια Εκλογική Συνέλευση στο οίκημα του Σωματείου.

Κατά την διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε από τον πρόεδρο του Σωματείου κ. Παύλο Παύλου η Έκθεση Δράσης όλων των τμημάτων της Αναγέννησης για την χρονιά που μας πέρασε η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη. 
Επίσης έγινε παρουσίαση των οικονομικών καταστάσεων από τους ελεγκτές του Σωματείου.

Στην συνέχεια μετά την εκλογή της εφορευτικής επιτροπής και αφού προτάθηκαν αρκετά μέλη για να λάβουν μέρος στο επόμενο Δ.Σ. τελικά αποδείχτηκαν 22 μέλη με αποτέλεσμα την εκλογή του νέου Δ.Σ.

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, έγινε διαλογική συζήτηση για διάφορα θέματα (κυρίως για το οικονομικό) που σχετίζονται με το μέλλον και την λειτουργία του Σωματείου.

Εν κατακλείδι η Αναγέννηση Δερύνειας δεν είναι ιδιοκτησία των 20-22 μελών του Δ.Σ. οι οποίοι εθελοντικά προσφέρουν στο Σωματείο. 

Καλούμε όλους τους φίλους της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και ιδιαίτερα τους Δερυνειώτες και κυρίως την νεολαία να σταθεί δίπλα στο Σωματείο και ο καθένας με τον δικό του τρόπο να στηρίξει και να βοηθήσει ούτως ώστε το βάρος να μην πέσει στους 20-22 και στους 50-100 που διαχρονικά είναι δίπλα στο Σωματείο”.