Έτσι... συνεχίζει ο πρώτος σκόρερ

Απ’ την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Αδάμου Αδάμου στην τεχνική ηγεσία, ξεκίνησε και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Αναγέννησης.

Πρώτο μέλημα, είναι να ξεκαθαριστεί ποιοι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν στην ομάδα και την νέα περίοδο και ποιοι θα αποχωρήσουν, ανοίγοντας θέσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο είναι αυτό του Ανδρέα Κυπριανού. Ο επιθετικός της ομάδας και πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα, είναι τεράστιο κεφάλαιο για την Δερύνεια και επιθυμία της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας είναι η παραμονή του στην ομάδα.

Ο Κυπριανού, το προηγούμενο Καλοκαίρι υπέγραψε για δύο χρόνια στην Αναγέννηση, αγνοώντας καλύτερες οικονομικά προτάσεις από άλλες ομάδες και στο τέλος δικαιώθηκε αφού από την μία η Αναγέννηση εξασφάλισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία και από την άλλη σκόραρε 22 γκολ, πετυχαίνοντας ρεκόρ καριέρας και κερδίζοντας το χρυσό παπούτσι.

Επιθυμία του ίδιου του παίκτη, είναι η παραμονή του στην ομάδα της Δερύνειας αλλά με βασική προϋπόθεση την διατήρηση του συμβολαίου που υπογράφηκε πέρσι και είναι σε ισχύ και όχι με κάποιου είδους αναπροσαρμογής, με μειωμένο πόσο.