Βρήκε χορηγό για τη φανέλα

Την σύναψη συνεργασίας με χορηγό που θα τοποθετηθεί στη φανέλα ανακοίνωσε η Αναγέννηση Δερύνειας...

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία Π.Παναγή Οικοδομική Λτδ. Η εταιρεία Π.Παναγή Οικοδομική Λτδ θα είναι Χορηγός της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Το εμπορικό σήμα της εταιρείας θα τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος της επίσημης αγωνιστικής εμφάνισης σε όλους τους επίσημους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αναγέννησης καθώς επίσης και σε σημεία εντός, εκτός σταδίου καθώς επίσης και εντός της κλειστής αίθουσας.

Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την Π.Παναγή Οικοδομική Λτδ, τον κο Πανίκκο Παναγή και Κωνσταντίνα Παναγή για την επιλογή τους να χορηγήσουν την ομάδα μας.

H εταιρεία Π. ΠΑΝΑΓΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΛΤΔ, έχει συσταθεί το 2004 από τον Πανίκο Παναγή, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της οικιστικής ανάπτυξης. Η εταιρεία έχει καταστεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες στον τομέα της. Με βασικά εφόδια την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την άριστη ποιότητα κατασκευής, το μεράκι και άριστα υλικά, επιλέγει να σχεδιάζει και να δημιουργεί μικρές αναπτύξεις σε καλές τοποθεσίες, εστιάζοντας στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες της αγοράς.

H εταιρεία έχει εκδώσει τους τίτλους ιδιοκτησίας για όλα τα προηγούμενα έργα της. Bασική αρχή, να προχωρούν με σταθερά, βήμα-βήμα, χρησιμοποιώντας δικά τους κεφάλαια. Δεν υπάρχουν δάνεια, ούτε υποθήκες που να βαρύνουν την εταιρεία ή τα συγκροτήματα της. Όλες οι φορολογικές υποχρεώσεις της εταιρείας είναι εξοφλημένες.

Όλα τα πιο πάνω κάνουν την Π. ΠΑΝΑΓΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΛΤΔ, την πιο ασφαλή και σίγουρη επιλογή για αγορά ακινήτου με εξασφαλισμένο τίτλο ιδιοκτησίας.

http://www.cyprushomesdirect.com
Π.Παναγή Οικοδομική ΛΤΔ
Διεύθυνση : 35 Οδός Ελευθερίας Shop 3, CY 5385 Τ.Θ. 36041, Δερύνεια - Αμμόχωστος
Τηλέφωνο : +357 23102500
Κινητό : +357 99084030
Φαξ : +357 23102501
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]
Ώρες : Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 πμ - 14.00 μ.μ. PM