(ΑΠΟΦΑΣΗ) Καταγγελία διαιτητών και ένσταση για την κόκκινη

Η Αναγέννηση ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας πως καταγγέλλει τον 1ο και 4ο διαιτητή του ματς με την ΕΝΠ και προχωρά σε ένσταση για την κόκκινη κάρτα στον Βλασόπουλο...

Σε έκτακτη συνεδρία του την Κυριακή 1/10 το Δ.Σ.Αναγέννησης Δερύνειας αποφάσισε όπως προβεί σε καταγγελία στην Επιτροπή Διαιτησίας και σε όλα τα αρμόδια όργανα της ΚΟΠ, του 1ου και 4ου διαιτητή του αγώνα 29/09 μεταξύ Αναγέννησης Δερυνειας -ΕΝΠ για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β Κατηγορίας για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους. 

Επίσης θα προχωρήσει και σε ένσταση για την λάθος υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Βλασόπουλο.

Είναι η πρώτη φορά που το ΔΣ της Αναγέννησης θα προβεί σε τέτοιου είδους καταγγελία καθώς η απογοήτευση και η αδικία που διακατέχει το κόσμο μας και όλους στην ομάδα ειναι τεράστια. 

Οι λόγοι της καταγγελίας εστιάζονται μεταξύ άλλων στα πιο κάτω:

-Στο 3ο λεπτο της αναμέτρησης η ομάδα μας σκοράρει και ο διαιτητής ακυρώνει το γκολ. 
Μετά το ακυρωθεν γκολ ο Φιλκειτ (No.3) δέχεται την κίτρινη κάρτα όπως φαίνεται στην φωτογραφία και στο Βίντεο.
- Στο 40ο λεπτό ο Βλασοπουλος (Νο.14) σύμφωνα με τον διαιτητή κάνει φάουλ και δέχεται την πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνιδι. Στο σημείο αυτό ο διαιτητής και ενώ όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι για την εκτέλεση του φάουλ μετα από διαβούλευση με τον 4ο διαιτητή φωνάζει πίσω τον Βλασοπουλο και αδικαιολόγητα δείχνει την κόκκινη κάρτα και τον αποβάλλει.
Στην φάση αυτή ακολούθησε η αποβολή του προπονητή μας, παράγοντα μας καθώς και επιπλέον κίτρινη στε ποδοσφαιριστή μας. 
- Στο 81 ο διαιτητής δίνει κόρνερ ενώ φαίνεται ότι φεύγει έξω από το πόδια ποδοσφαιριστή της Ένωσης.
Αυτή δεν ήταν η μοναδική σύγχυση καθώς συμφωνα με το φυλλο αγωνος ο Σιαθας(Νο.22) πέρασε ως αλλαγή την θέση του Γιαννακου ενώ στην πραγματικότητα τον Γιαννακου αντικατέστησε ο Μοδεστος Σωτηρίου(Νο.16)

Ευελπιστούμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα επιλυφθούν του σοβαρού θέματος και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Τέλος καλούμε το κόσμο της Δερύνειας να σταθεί δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει μέχρι τέλους σε αυτήν την δύσκολη προσπάθεια.