«Πρώτη φορά είδα τέτοια λάθη/Είμαστε όλοι Έλληνες»

Η Αναγέννηση Δερύνειας ηττήθηκε την αγωνιστική που μας πέρασε από την ΕΝΠ,  στο «επεισοδιακό» ντέρμπι της Β’ κατηγορίας.

Ο Χρίστος Ευσταθίου μιλάει στο kerkida.net για την φετινή προσπάθεια της Αναγέννησης, για το επίμαχο παιχνίδι με την Ένωση, για το γκολ που πέτυχε και σχολιάζει τον αγώνα της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Εθνική Ελλάδος.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ελλαδίτη άσσου της Δερύνειας:

Για την φετινή προσπάθεια της Αναγέννησης

«Δεν κάναμε το ξεκίνημα που περιμέναμε. Έχουμε αδικηθεί από κάποια αποτελέσματα. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και ανεξαιρέτως το κακό ξεκίνημα πιστεύω θα έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΕΝΠ
«Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε δύο τέρματα και να προηγούμαστε από νωρίς με 2-0. Πιστέψαμε όλοι ότι θα είχαμε ένα «εύκολο» απόγευμα με την εμφάνιση που είχαμε, αλλά κάποιες αποφάσεις επηρέασαν το παιχνίδι. Ερχόμενος στην Κύπρο για πρώτη φορά στην καριέρα μου βλέπω να συμβαίνουν τέτοια λάθη. Σίγουρα είμαστε και εμείς υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα αλλά είδαμε όλοι τι έγινε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας
«Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα και θα έχει πολύ ανταγωνισμό. Εμείς έχουμε βάλει ένα στόχο και θα παλέψουμε για αυτόν. Η άνοδος θα κριθεί από τα θεωρητικά «εύκολα» παιχνίδια. Όποιος έχει τις λιγότερες απώλειες θα πάρει την άνοδο».

Για το πρώτο του γκολ που πέτυχε με την Αναγέννηση 
«Το γκολ μου δεν συνοδεύτηκε με νίκη οπότε δεν είμαι ικανοποιημένος. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα αλλά το σημαντικό είναι να παίρνει νίκες η ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω να βοηθώ την ομάδα μου και τα γκολ τα συνοδεύονται με νίκες και τρίποντα».

Για το παιχνίδι της Εθνικής Κύπρου απέναντι στην Εθνικής Ελλάδος
«Είναι ένα ντέρμπι, ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όλοι είμαστε Έλληνες. Ο αγώνας θεωρώ θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, να το χαρεί ο κόσμος. Θα είμαι και εγώ στο γήπεδο. Θα επισκεφθώ κάποιους φίλους. Με τον Απόστολο Βέλιο ήμαστε φίλοι από παλιά και χαίρομαι που θα τον δω».