Αναγέννηση: Βάζουν παρκέ στην κλειστή αίθουσα Αθλοπαιδιών

Μέσα από ανάρτηση της η Αναγέννηση Δερύνειας ανακοινώνει πως υπογράφηκαν στο Οίκημα του Σωματείου, τα συμβόλαια τοποθέτησης παρκέ στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αναγέννησης Δερύνειας.

H ανακοίνωση:

Υπογράφηκαν σήμερα, στο Οίκημα του Σωματείου, τα συμβόλαια τοποθέτησης παρκέ στην Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών Αναγέννησης Δερύνειας. Από πλευράς της κατασκευάστριας εταιρίας ELNIA, παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Αντρέας Κόκκινος (Technical Direction) και Μάριος Θεοφάνους (Sales Manager). Την Αναγέννηση Δερύνειας εκπροσώπησαν οι Πρόεδρος Παύλος Παύλου, Λάμπρος Λημνιώτης (Ταμείας), Ζήνωνας Βραχίμης , Δημήτρης Μπέης (Έφοροι Πετόσφαιρας), Μιχάλης Κουσκουλής (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός – Σύμβουλος Σωματείου για Σχετικά θέματα). Παρόν στην υπογραφή ήταν και ο Πολητικός Μηχανικός Φώτης Γιαννακού (Υπεύθυνος Μηχανικός έργου από πλευράς Σωματείου).

Στη συνάντηση διευκρινιστήκαν οι λεπτομέρειες του έργου, ορίστηκαν τα χρονοδιαγράμματα και ακολούθως έγινε επί τόπου επίσκεψη και εκτίμηση της κατάστασης. Παρουσιάστηκε από την Εταιρία δείγμα του τάπητα – παρκέ το οποίο θα τοποθετηθεί και επεξηγήθηκαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του. 

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Σωματείου «… μια νέα εποχή αρχίζει για το Πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου αλλά και για την αθλούμενη νεολαίας της περιοχής (εφόσον η αίθουσα παραχωρείται και σε άλλα τμήματα, αθλήματα και Σωματεία της ευρύτερης περιοχής), εφόσον ο υφιστάμενος τάπητας έχει εξαντλήσει την περίοδο ζωής του…»

Χορηγός της τοποθέτησης του παρκέ ο ΚΟΑ και η Αναγέννησης Δερύνειας.
Συμπαραστάτης και υποστηριχτής ο Δήμος Δερύνειας.