Πένθος στην Αναγέννηση

Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Αναστάση Καρώνια, που ήταν από τα πιο δραστήρια στελέχη του Σωματείου και υπηρέτησε το Σύλλογό από νεαρή ηλικία.

“Το Δ.Σ. της Αναγέννησης Δερύνειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, Αναστάση Καρώνια. Ο εκλιπών διετέλεσε ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη του Σωματείου μας και υπηρέτησε το Σύλλογό μας από νεαρή ηλικία στα διάφορα πόστα των καλλιτεχνικών επιτροπών. Ανέπτυξε πλουσιότατη δράση σε μια εποχή δύσκολη για το Σωματείο μας. Ήταν βασικό στέλεχος της θεατρικής ομάδας της Αναγέννησης.

Διετέλεσε επίσης, ποδοσφαιριστής της ομάδας, τη δεκαετία του ΄60. Στα τελευταία χρόνια της ζωής του υπήρξε τακτικότατος θαμώνας του οικήματος του Σωματείου και ενδιαφερόταν για τις δραστηριότητες του Σωματείου. Δεν έχασε ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Παρακολουθούσε σχεδόν όλα τα παιχνίδια των αναπτυξιακών ηλικιών και ιδιαιτέρα τα παιχνίδια όπου αγωνιζόταν ο εγγονός του. 

Πάντα πράος, ήρεμος και χαμογελαστός. Έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης ανάμεσα στην οικογένεια της Αναγέννησης. 

Το Δ.Σ. σε ένδειξη εκτίμησης της προσφοράς του εκλιπόντος προς το Σύλλογό μας, αποφάσισε όπως παραστεί στην κηδεία και καταθέσει στεφάνι. Το οίκημα του Συλλόγου θα παραμείνει κλειστό καθ΄ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

Δ.Σ. Αναγέννησης Δερύνειας Δερύνεια, 16/01/2018”