“Τεστ” για όλους

Με την επιστροφή του Λάγιος Τέριεκ, μετά από δύο αγωνιστικές, λόγω τραυματισμού, αλλά και του Δήμου Δημοσθένους που εξέτισε την ποινή του, λόγω καρτών, υποδέχεται η Αναγέννηση την Ομόνοια Αραδίππου.

Τόσο η αυριανή αναμέτρηση όσο και τα άλλα πέντε παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αποτελούν πρόκληση για τους παίχτες και την τεχνική ηγεσία των “πρασίνων”.

Αφενός γιατί μετά τις τελευταίες εξελίξεις για τον αριθμό των ομάδων που θα ανεβούν, υπάρχει ο στόχος της 5ης-6ης θέσης, που ενδεχομένως να οδηγήσει  σε μπαράζ για προνομιούχες θέσεις.  Αφετέρου γιατί όλοι κρίνονται από την παρουσία τους, με γνώμονα την παραμονή τους στα πλάνα της διοίκησης και την επόμενη σεζόν.

Για το λόγο αυτό ευκαιρίες θα πάρουν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, όπως ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Χριστόφορος Σωτηρίου, οι 17χρονοι αμυντικοί χάφ, Σιών Ιωάννου και Παναγιώτης Γρηγορίου, ο 18χρονός μεσοεπιθετικός Μιχάλης Μπεής, αλλά και ο 20χρονός τερματοφύλακας  Παναγιώτης Ζένιος.

Παράλληλα οι προπονητές Καμηλάρης και Νικόλας Χριστοφή που ανέλαβαν τα ηνία, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νικολάου, καλούνται να κερδίσουν την εμπιστοσύνη κόσμου και διοίκησης στα έξι παιχνίδια που απομένουν.

Το πρόγραμμα είναι πλέον πιο βατό με την Δερυνειώτικη ομάδα να έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά Ομόνοια Αραδίππου(εντός), ΑΠΕΠ(εκτός), Ολυμπιακό(εντός), ΑΕΖ(εκτός), ΕΝΑΔ(εκτός) και Διγενή Ορόκλινης(εντός).