“Υπομονή, όρεξη και δουλειά”

Την μεγαλύτερη της σε έκταση νίκη πέτυχε η Αναγέννηση Δερύνειας απέναντι στην ΕΝΑΔ, με το εκτός έδρας 4-1, σε ένα παιχνίδι που ήταν ανοιχτό και θεαματικό, με πολλές φάσεις και στις δύο πλευρές.

Ο Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού τμήματος των “πρασίνων”, Πανίκος Αμυραγιάς αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net, στο συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και την συνέχεια:

Για το διπλό με την ΕΝΑΔ…

“Έγινε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι και σε αυτό βοήθησε πως και οι δύο ομάδες ήταν βαθμολογικά αδιάφορες. Η ΕΝΑΔ ξεκίνησε καλύτερα από εμάς, και στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί με περισσότερα γκολ αντί για το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές, με αποτέλεσμα να εμφανίσουμε καλύτερη εικόνα και να είμαστε αρκετά εύστοχοι ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4”.

Για τους νεαρούς…

“Αυτό που κρατάμε στα τελευταία παιχνίδια είναι η συμμετοχή νέων παιδιών όπως ο Παναγιώτης Ζένιος, ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Χριστόφορος Σωτηρίου και ο Αλέξανδρος Παναγιώτου. Οι νεαροί έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία όμως χρειάζονται υπομονή, όρεξη και πολύ δουλειά για να καθιερωθούν”.

Για τη συνέχεια…

“Η χρονιά πήγε όπως την προγραμματίσαμε μένει μόνο να δούμε σε ποια θέση τερματίζουμε. Πλέον πάμε για νίκη στην επόμενη αγωνιστική και θα μπούμε σιγά σιγά στον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στα μέσα Απριλίου, μετά τη Γενική Συνέλευση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.