“Βήμα-βήμα πιο ομάδα”

Η Αγία Νάπα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ανέτρεψε τα δεδομένα και επικράτησε με 3-1 της Ομόνοιας Αραδίππου.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας Γιώργος Λοϊζου μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net..

Για το πέναλτι που απέκρουσε και την εξέλιξη του ματς…

“Απέκρουσα σταθερά όμως τελικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αφού στην επόμενη φάση σκόραραν σε αντεπίθεση. Ξεκινήσαμε με κατοχή, χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεχθήκαμε το γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Το σημαντικό ήταν ότι αντιδράσαμε σωστά πριν το ημίχρονο. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος και μπορούσαμε να κερδίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο σκορ”.

Για την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα…

“Ήρθε η πρώτη νίκη στην έδρα μας και αυτό έχει τη δική του σημασία από πλευρά ψυχολογίας. Βήμα, βήμα γινόμαστε πιο ομάδα, αφού μαθαίνουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο”.

Για την απόδοση του μέχρι στιγμής….

“Προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα σε κάθε ματς. Ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα χρειάζεσαι παιχνίδια..  Άλλο να παίζεις κι άλλο να είσαι στο πάγκο. Σε κάθε ματς βλέπεις τα λάθη σου και βελτιώνεσαι".

Για τους συμπαίκτες του στην άμυνα…

“Έχουμε μια δυνατή αμυντική γραμμή. Διαθέτουμε έμπειρους παίκτες όπως ο Μαρκόφσκι, ο Ρούνγκα και φυσικά ο Ανδρέας Χρίστου, που είναι πραγματικά… σκυλί”

Για το ματς Κυπέλλου με την Καρμιώτισσα…

“Είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει μαζέψει 11 βαθμούς στην Α΄Κατηγορία. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και θα το παλέψουμε.  Ο πρώτος στόχος είναι η άνοδος και μετά όλα τα άλλα. Όμως θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν έχουμε εξάλλου τίποτα να χάσουμε”.

Για το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα με την ΕΝΑΔ 

“Δεν έχουμε άλλη επιλογή από τη νίκη όμως σίγουρα δεν θα είναι εύκολο εκτός έδρας. Πάμε με κάθε σοβαρότητα ειδικά με ομάδες που δεν έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.”