«Άδικη η αποβολή, δικαιούμασταν τη νίκη»

Η Αγία Νάπα ηττήθηκε την αγωνιστική που μας πέρασε από την Ομόνοια Αραδίππου, με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν για την άδικη, όπως την χαρακτηρίζουν αποβολή του ποδοσφαιριστή τους. 

Ο προπονητής της ομάδας Μάριος Κκαράς μίλησε στο kerkida.net για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα, για τους στόχους της Αγίας Νάπας, για το παιχνίδι με την Αραδίππου και για το αμφίρροπο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.

Τρεις αγωνιστικές, τέσσερις βαθμούς για την Αγία Νάπα, πως βλέπετε την συγκομιδή βαθμών της ομάδας σας;

«Σίγουρα με την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι, δικαιούμασταν την νίκη αλλά βλέπουμε μπροστά».

Για την ήττα της αγωνιστικής που μας πέρασε από την Αραδίππου
«Δικαιούμασταν τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι. Ήρθε η αποβολή που άλλαξε όλα τα δεδομένα του παιχνιδιού. Ήταν μια άδικη αποβολή που επηρέασε το παιχνίδι. Χάσαμε από δικά μας λάθη, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας
«Βλέπουμε όλοι ότι είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα το φετινό. Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι. Μπορούν να χαθούν εύκολα βαθμοί. Όλες οι ομάδες έχουν δυνατότητες, είναι αξιόμαχες και δουλεύουν συγκροτημένα».

Για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διγενή Ορόκλινης
«Είναι ένας δύσκολος αντίπαλος όπου βαθμολογικά είμαστε και μαζί. Μετά και την ήττα  του Σαββάτου, παίζουμε μόνο για τη νίκη. Το θετικό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει πολύ. Μια νίκη θα φέρει ηρεμία στην ομάδα μας».

Για τον στόχο της ανόδου
«Δεν έχουμε θέσει σαν στόχο την άνοδο, στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όπου μας βγάλει αυτό. Αυτή τη στιγμή μπορούσαμε να ήμασταν και πρώτοι αλλά δεν είμαστε. Δεν ξέρεις τι γίνεται σε κάθε παιχνίδι».