"Απογοητευτικά αποτελέσματα - Η ομάδα είναι υποχρέωση όλων"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αγία Νάπα ενημερώνει για τα απογοητευτικά αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής η διάθεση του Πασχαλινού λαχείου της ομάδας.

Αναλυτικά:

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες μέρες το πασχαλινό λαχείο της ομάδας !!!! Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι απογοητευτικά !!! Σαν συμβούλιο και σαν σωματείο είμαστε παρά πολύ προβληματισμένοι και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις !!!

Η ομάδα της Αγίας Ναπας είναι υποχρέωση όλων και όχι μόνο του εκάστοτε προέδρου η 2-3 μελών του σωματιου !!!!! Στα γήπεδα του δήμου η ακαδημία και η ομάδα απαριθμεί γύρω στα 200 παιδιά-άντρες ,εγκαταστασεις που θα ζήλευαν και ομαδες Α εθνικης .

Το πλάνο της επομενης 5τιας προνοεί καινούργιο γήπεδο 3000 θέσεων που θα είναι το στολίδι της περιοχης , αθλητικό κέντρο με πρόσβαση μόνο για τους αθλητες της ομαδας , γυμναστήριο-γραφεία. δεν ξέρουμε πόσοι από τους αγιαναπιτες έχουν διαβάσει η ενδιαφέρονται τι σημαίνει αθλητισμός αλλά για μας σαν συμβούλιο του αθλητικού ομίλου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι τα παιδιά μας να αθλούνται σε ένα χώρο όπου διδάσκετε πειθαρχία και η σωστή διαπαιδαγώγηση !!!! Άρα από εσάς τους ανθρώπους της Αγίας Ναπας περιμένουμε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια !!!! Περιμένουμε την βοήθεια σας !!! Γιατί το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας !