"Καρλίτος" στον Άρη!

Φαίνεται να ξεκαθαρίζει η δεύτερη μεταγραφή που θα γίνει στον Άρη, αφού απόψε φθάνει στην Κύπρο για τις τελικές διαδικασίες, ο 24χρονος επιθετικός, Καρλίτος (Carlos Daniel Lopez Huesca).

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστης αποκτήθηκε από την Νοβένλτα, όμαδα Δ' Κατηγορίας της Ισπανίας, στην οποία φέτος έιχε 12 γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ο "Καρλίτος" έχει παραστάσεις από την Secunda Division της Ισπανίας, αφού το 2011-12 αγωνίστηκε με την Οντιγιέντ κάνοντας την πιο παραγωγική του σεζόν μέχρι τώρα με έξι γκολ σε 29 αγώνες. Το 2012-13 ξενιτεύτηκε στην Ρωσία για λογαριασμό της Πετροτρέστ Αγ. Πετρούπολης(τώρα Δυναμό Αγ. Πετρούπολης) εκεί όπου μέτρησε δύο γκολ σε 20 παιχνίδια, για να επιστρέψει πέρυσι στην Secunda Division με τα χρώματα της Φουενλαμπράδα όπου σε 23 αγώνες πέτυχε δύο γκολ.

Συνεπώς για την ομάδα του Άρη οι Τσιντί, Γιούσεφ και Οκόγιε που υπήρχαν στην μεταγραφική λίστα του Άκη Αγιομαμίτη και των συνεργατών του, δεν θα αποτελέσουν την τελική λύση και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για την μεταγραφή του Ισπανού.

Η μόνη περίπτωση να επιστρέψει ο Εμμάνουελ Οκόγιε θα είναι εάν και εφόσον δεν προχωρήσει του Ισπανού επιθετικού, κάτι όμως που συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες αφού όπως λένε στον Άρη, "πρόκειται για παικταρά".

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε κρούση και προς τον Λιάσο Λουκά, με την συμφωνία τελικά να μην επέρχεται, αφού από πλευράς Καρμιώτισσας ήταν αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο μετακίνησης του.