Με τη βούλα...Καρλίτος(δηλώσεις/βίντεο)

Ο Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα ή εν συντομία “Καρλίτος” είναι και επισήμως το νέο απόκτημα του Άρη Λεμεσού. Ο ποδοσφαιριστής υπόγραψε χθές συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, με επιλογή ανανέωσης.

Ο 24χρονός σέντερ φόρ έχει αρχίσει ήδη προετοιμασία με τους “πρασίνους” αφού βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση. Και πως να μην είναι άλλωστε αφού αποτελούσε τον πρώτο σκόρερ της προηγούμενης του ομάδας Νοβέλδα, με 13 γκολ το πρωτάθλημα Γ' Κατηγορίας της Ισπανίας και 2 στο Ομοσπονδιακό Κύπελλο.

Η διοίκηση της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” εξέδωσε ανακοίνωση για την απόκτηση του πολλά υποσχόμενου επιθετικού:

«Ο Άρης Λεμεσού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συνεργασίας με τον 24χρονο (12/06/1990) Ισπανό επιθετικό Κάρλος Δανιέλ Λόπεθ Ουέσκα ή εν συντομία Καρλίτος. 

Η συμφωνία έχει άμεση ισχύ και ο ποδοσφαιριστής τίθεται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει των καθοριστικών αγώνων που ακολουθούν. Καλωσορίζουμε τον Καρλίτος στην οικογένεια του Άρη Λεμεσού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο άμεσο και εγγύς μέλλον».

Ο Ισπανός στράικερ έχει επίσης παραστάσεις από τις Οντιγιέντ (29 συμμετοχές - 6 γκολ), Δυναμό Αγ. Πετρούπολης (20 συμμετοχές - 2 γκολ) και Φουενλαμπράδα (23 συμμετοχές - 2 γκολ).

Όπως δήλωσε σε ΜΜΕ της πατρίδας του: “Ο Άρης ήταν η ομάδα που με διάλεξε και που πιστεύω πως μου ταιριάζει περισσότερο. Και γω ήθελα να παίξω ξανά στο εξωτερικό. Την τελευταία φορά ήταν στην Πετροτρέστ και θα ήθελα να ζήσω ξανά μια τέτοια εμπειρία. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.