Δεν ανταποκρίθηκαν τα μέλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΙΛ ΛΥΣΗΣ

Ούτε η εξαιρετική πορεία της ομάδας, ούτε η σκληρή προσπάθεια που γίνεται σε όλους τους τομείς για εξυγίανση που θα διασφαλίσει την επιβίωση του Σωματείου ήταν αρκετά ώστε να προσελκύσουν τα μέλη στην Τακτική Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη 25/5/2015. Πόσο μάλλον να επιδειχθεί ενδιαφέρον, όπως ζητήσαμε, για εμπλοκή στα Διοικητικά νέων ανθρώπων για ενίσχυση του πραγματικά δύσκολου έργου που έχουμε ενώπιων μας.
Παρά την απογοήτευση έγινε ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν το Σωματείο με επικέντρωση στο οικονομικό. Φαίνεται ότι η προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου, η ενίσχυση από τον διαχρονικό φίλο Γιώργο Πυρίσιη και οι προσπάθειες παλαιών παραγόντων απέδωσαν κάποιους καρπούς. Οι προκλήσεις όμως τεράστιες ώστε απαιτείται συνεχής και σκληρή προσπάθεια για επίτευξη των στόχων.
Ο πρόεδρος Λούκας Γρηγοράς προανήγγειλε την αποχώρηση στο τέλος της επόμενης περιόδου (οπότε λήγει η θητεία του παρόντος Συμβουλίου), δεσμεύτηκε όμως ότι σε συνεργασία με τα υπόλοιπα λίγα αλλά ηρωικά μέλη η σκληρή δουλειά όχι μόνο θα συνεχιστεί αλλά και θα ενταθεί. Με την ελπίδα ότι οι εκκλήσεις μας θα προκαλέσουν το ελάχιστο ενδιαφέρον για συνέχιση της ύπαρξης του Σωματείου.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου.