Ανακοίνωσε... δέκα (Φώτος)

Μέσω της επίσημης σελίδας του ο ΑΣΙΛ ανακοίνωσε την προσθήκη δέκα ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας που θα ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της τη νέα σεζόν στη Β΄Κατηγορία.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των πιο κάτω ποδοσφαιριστών για την περίοδο 2015/16.
Who is who:
1. Λούκα Μιχαήλοβιτς: Κεντροεπιθετικός, 19 ετών με υπηρεσία στην α' ομάδα της ΑΛΚΗΣ (2013) και της Ανόρθωσης (2014).
2. Seidi Gilberto Adul: Επιθετικός, 23 ετών με υπηρεσία στις ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης και στην α'ομάδα της Λειρίας (Πορτογαλία). Διεθνείς με την Εθνική Γουινέας και κάτοχος Πορτογαλικού διαβατηρίου.
3. Ανδρέας Γεωργίου: Τερματοφύλακας, 18 ετών με υπηρεσία στις ακαδημίες της ΑΕΚ Λάρνακας διεθνείς με την Εθνική Παίδων.
4. Κυριάκος Χρίστου (Κάζουλος): Ακραίος επιθετικός με έφεση στην ταχύτητα, 24 ετών με υπηρεσία σε Νέα Σαλαμίνα, Διγενή Ορόκλινη, ΑΣΠΙΣ Πύλας και βασικότατο στέλεχος του Αχυρώνα Λιοπετρίου την περυσνιή περίοδο.
5. Βασίλης Παπαγεωργίου: Κεντρικός αμυντικός, 22 ετών με υπηρεσία σε Ονήσιλλο, Φρέναρος και βασικό στέλεχος της ΠΑΕΕΚ Κερύνειας την περυσνιή περίοδο.
6. Ιωάννης Πουλλής: Αμυντικός, 18 ετών με υπηρεσία στην Ανόρθωση Αμμοχώστου.
7. Κωνσταντίνος Σοφοκλέους: Κεντρικός μέσος, 18 ετών με υπηρεσία στις ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας, ΑΛΚΗ Λάρνακας και στην αντρική ομάδα του Εθνικού Λατσιών με βασικές συμμετοχές στην Γ'κατηγορία της περυσνιής περίοδου.
8. Σταύρος Χριστούδιας: Αμυντικός, 23 ετών με υπηρεσία στις ακαδημίες της Ομόνοιας Λευκωσίας, ΑΛΚΗΣ Λάρνακας και βασικό μέλος του Χαλκάνορα Ιδαλίου στην περυσινή περίοδο.
9. Felicien Gbedinyessi: Κεντικός μέσο επιθετικός, 27 ετών με έφεση στην δημιουργία παιχνιδιού. Kάτοχος Γαλλικού διαβατηρίου.
10. Παρασκευάς Χούτρης: Δανεικός απ'την ΑΕΚ Λάρνακας, επθετικός 18 ετών με υπηρεσία στις εθνικές ομάδες. Από τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος Κ21 Α'Κατηγορίας της περυσνής περίοδου.
Η οικογένεια του ΑΣΙΛ καλωσορίζει τους ποδοσφαριστές και τους εύχεται καλές επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα χρώματα!
Οι μεταγγραφικές ανακοινώσεις θα έχουν και συνέχεια καθώς η επιτροπή προγραμματισμού βρίσκετε σε συμφωνία με ακόμα 4 ποδοσφαριστές των οποίων τα ονόματα τους θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.