Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Το Δ.Σ του ΑΣΙΛ ενημερώνει για την προσπάθεια που γίνεται όσο αφορά την εξόφληση των χρεών του Σωματείου και απευθύνει έκκληση σε όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά:

Είχαμε αναφερθεί σε προηγούμενη ανακοίνωση μας ημερομηνίας 2/4/2016 στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλλουμε για εξόφληση των χρεών του Σωματείου. Θέλοντας να ενημερώσουμε για το που βρίσκεται η προσπάθεια μας αναφέρουμε τα πιο κάτω:

• Συγκεντρώθηκε και καταβλήθηκε ήδη στην Συνεργατική ποσό ύψους €140.000

• Απομένει ποσό ύψους €85.000 το οποίο πρέπει να καταβληθεί μέχρι τις 10/6/2016 για πλήρη εξόφληση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο με την βοήθεια της Επιτροπής Σωτηρίας Παλαιών Παραγόντων κάνουν δραματικές και συνεχής προσπάθειες για ευόδωση του στόχου γιατί απλά δεν μπορούμε να αποτύχουμε. 

ΠΡΕΠΕΙ από την μια να απαλλάξουμε κάποιους ανθρώπους που θέλοντας να βοηθήσουν τον ΑΣΙΛ έβαλαν τις υπογραφές τους και τώρα κινδυνεύουν άμεσα. Από την άλλη πρέπει να απαλλαγεί το Σωματείο από τα βαρίδι των χρεών, με την ελπίδα ότι νέοι άνθρωποι θα αναμιχθούν στα Διοικητικά για να υπάρξει συνέχεια.

Καλούμε ξανά όλους να βοηθήσουν όσο μπορούν. Δεν είναι μια προσπάθεια που θα έχει συνέχεια αλλά εφάπαξ θα καταβάλουμε ο καθένας όποιο ποσό μπορεί. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι δυσανάλογο ωφέλιμο της όποιας προσωπικής και προσωρινής οικονομικής μας θυσίας.

Φίλοι του ΑΣΙΛ. Αυτό το Σωματείο αγωνίζεται 84 τόσα χρόνια και παρά τις τόσες αντιξοότητες έχει προσφέρει τόσα στα Αθλητικά, Κοινωνικά και Πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Ας του δώσουμε μια ευκαιρία να συνεχίσει να το κάνει για πολλά χρόνια ακόμα. Τουλάχιστον μέχρι τη μέρα που θα επιστρέψουμε στην αγαπημένη Λύση.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει με τον Γενικό Διευθυντή του Σωματείου Γιώργο Χρίστου στο 99337484