“Σεβόμαστε όμως δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο”

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον ΑΣΙΛ, που στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Παρεκκλησιά.

Ο Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Γιώργος Χρίστου μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net.

Για το ματς…

“Από την αρχή ελέγχαμε τον αγώνα και δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Μετά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά ειδικά βάλαμε πολύ πίεση πάνω στην Παρεκκλησιά, με αποτέλεσμα να ανοίξουμε το σκορ πριν τελειώσει το ημίχρονο. Αυτό το γκολ ήταν πολύ σημαντικό γιατί πιο πριν είχαμε χάσει ευκαιρίες, έτσι όταν ήρθε αποφορτιστήκαμε από το άγχος που ήταν λογικό να έχουμε στο πρώτο εντός έδρας ματς. Στο δεύτερο μέρος κάναμε το 2-0 πολύ γρήγορα μετά από πολύ ωραία συνεργασία ανάμεσα σε Ιονέσκου, Κουντουρέττη και Μιχαήλ. Απ΄εκεί και πέρα έγινε συντήρηση δυνάμεων, με τον προπονητή μας να κάνει αλλαγή τον Μπασόφ που έπαιζε με πυρετό 39 βαθμούς. Γενικά ήταν πολύ καλύτερη η ομάδα μας και εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα μας”.

Για την παρουσία του κόσμου…

“Η αλήθεια να λέγεται από τον κόσμο περιμέναμε μεγαλύτερη προσέλευση όμως το γεγονός ότι προχθές είχαμε πάρα πολύ ζέστη ίσως να επηρέασε κάποιους. Ελπίζουμε πως με την πορεία που κάνει η ομάδα ο κόσμος θα την στηρίξει πιο μαζικά, αρχής γενομένης και από το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση, σε δύο βδομάδες. Είναι σημαντικό να τους έχουμε δίπλα μας ειδικά στην έδρα μας για να επιτύχουμε τους στόχους μας”.

Η ομάδα σε σχέση με την περσινή σεζόν…

“Στην ομάδα φυσάει άλλος αέρας, άλλη νοοτροπία, η ψυχολογία είναι πολύ πιο ανεβασμένη και σίγουρα η εικόνα μας πλέον δεν έχει καμία σχέση με αυτήν που είχαμε πέρσι σε πολλούς τομείς. Υπάρχει μεγαλύτερη θέληση και αποφασιστικότητα από όλους ούτως ώστε η φετινή χρονιά να είναι ίσως από τις κορυφαίες του ΑΣΙΛ στην ιστορία του, στην Β΄Κατηγορία”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί, ξεκινώντας από το επόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Πάφο…

“Για να είμαι ειλικρινής δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο. Σίγουρα τους σεβόμαστε όλους όμως νιώθουμε πως εξαρτώνται πολλά από την ομάδα μας και όχι από τον αντίπαλο. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά στο θέμα ανάλυσης αντιπάλων και οι παίκτες είναι προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Τώρα για να υπάρχει συνέχεια στο θέμα βαθμών πρέπει ειδικά στα ματς που έρχονται με Πάφο και Ένωση, να έχουμε κέρδος, είτε αυτό είναι 4 βαθμοί, είτε αυτό λέγεται 6 βαθμοί. Αυτό θα δώσει μια άλλη δυναμική και θα πιστέψουν και οι ίδιοι οι παίκτες ότι αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα”.