"Χωρίς φόβο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα"

Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκαναν μετά τον αγώνα ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Γιώργος Χρίστου, ενώ από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε  ο αρχηγός, Πολυκάρπου Παναγιώτης. Οι κυρίοτερες τοποθετήσεις των δύο:

Γιώργος Χρίστου: 

"Είμαστε περήφανοι για την προσπάθεια των παικτών μας. Απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, έπαιξαν χωρίς φόβο και ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι τέλους. Στόχος μας ήταν να απολαύσουμε το ματς και να αποδείξουμε ότι η σκληρή και επαγγελματική δουλειά που γίνεται από το καλοκαίρι δεν είναι τυχαία. Ευχαριστούμε την διοίκηση της Ανόρωθσης για την άψογη φιιλοξενία και τους ευχόμασε καλή συνέχεια ευελπιστόντας και σε μια αντάμωση στο Γρηγόρης Αυξεντίου της Λύσης.. Τέλος,να πούμε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαριστή της Ανόρθωσης, Πελέ και άμεση επιστροφή στην δράση ενώ παράλειψη μας θα ήταν να μην ευχαριστήσουμε και τον κ Άκη Κυριάκου για τις συγκηντιικές του δηλώσεις".

Παναγιώτης Πολυκάρπου:

"Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν καλά οργανωμένοι γεγονός που δυσκόλεψε το έργο της Ανόρθωσης. Εμείς ήρθαμε εδώ να το απολαύσουμε και πλέον επικεντρωνόμαστε στο ματς με την ΠΑΦΟ την ερχόμενη Κυριακή στο οποίο θέλουμε την νίκη για να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ανόριθωσης".