"Μέσα απ’ τις μάχες κερδίσαμε φιλία μιας ζωής"

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media, ο Gabriel Frincu αποχαιρετάει την οικογένεια του ΑΣΙΛ με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο ΑΣΙΛ μέσα από την επίσημη σελίδα του κοινοποίησε το μήνυμα, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα:

“Το συγκινητικό μήνυμα του αμυντικού μας, Gabriel Frincu στην οικογένεια του ΑΣΙΛ!
Σε ευχαριστούμε Γκάμπι που ήσουν ένας πραγματικός φίλος και ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής”.

Το μήνυμα του Frincu:

"Αγαπημένη οικογένεια του ΑΣΙΛ,

Όταν πρωτοήρθα στον ΑΣΙΛ τον Ιανουάριο του 2016, η ομάδα ήταν σαν ένα “νεαρό αγόρι”, φοβισμένη και ανασφαλής. Όμως μετά από αυτή τη σεζόν, μπορώ να πω ότι το “νεαρό αγόρι” έδειξε σε όλους ότι αξίζει σεβασμό και εκτίμηση. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά για να βελτιωθούν και αποδείξαμε στους εαυτούς μας και σε άλλους πως μπορούμε να παλεύουμε και να νικάμε κάθε μάχη όταν πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Παίξαμε με πάθος, και η δουλειά κι η προσπάθεια που καταβάλαμε στις προπονήσεις μας εκτιμήθηκε και αντικατοπτρίστηκε στα παιχνίδια μας.

Αφού πέρασα ενάμιση χρόνο μαζί σας, πιστεύω πως η οικογένεια του ΑΣΙΛ είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις. Εύχομαι σε όλους καλή τύχη και να συνεχίσετε να μεγαλώνετε κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, την ομάδα, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο, τον γενικό διευθυντή, το διοικητικό συμβούλιο και τους χορηγούς μας. Όλοι δούλεψαν πολύ σκληρά για να προσφέρουν στους παίκτες την καλύτερη δυνατή φροντίδα και συνέβαλαν στην αποφυγή προβλημάτων, κάθε είδους.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το προσωπικό της ομάδας μας, ειδικά τον προπονητή μας, Βέσκο Μιχαΐλοβιτς, τον βοηθό προπονητή, τον προπονητή φυσικής κατάστασης και τον φυσιοθεραπευτή μας. Όλοι ήταν πραγματικά επαγγελματίες και η δουλειά τους ήταν υψηλού επιπέδου. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη που οργάνωνε τα πάντα και διασφάλιζε πως όλα είναι έτοιμα για τις προπονήσεις μας, σε καθημερινή βάση.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, για την καλή συμπεριφορά, την εκτίμηση και τον σεβασμό που μου έδειξαν κατά τη διάρκεια του χρόνου που περάσαμε μαζί.

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου παλεύεις για τη νίκη όμως στο τέλος της ημέρας πιστεύω πως αυτό που κερδίσαμε εμείς μέσα από όλες τις μάχες μας, είναι φιλία για μια ζωή.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που γνώρισα και συναναστράφηκα στην Κύπρο και όλους τους Κύπριους για τη φιλοξενία και τη ζεστασιά που μου έδειξαν.

Ήρθε η ώρα για το "goodbye", αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι «αντίο».

Με εκτίμηση,

Γκάμπριελ #30”