Δείπνο για τα 85χρονα

85 χρόνια ζωής συμπληρώνει ο ΑΣΙΛ Λύσης και πραγματοποιεί ένα επίσημο δείπνο – Gala υπό την αιγίδα και στην παρουσία του εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η ανακοίνωση του ΑΣΙΛ: 

Το Σωματείο μας συμπληρώνει φέτος 85 χρόνια ζωής. 85 χρόνια δημιουργίας και προσφοράς στον Αθλητισμό, τον Πολιτισμό και την Κοινωνία της Κύπρου μας. Κορωνίδα των εκδηλώσεων εορτασμού των 85χρονων θα αποτελέσει επίσημο δείπνο – Gala υπό την αιγίδα και στην παρουσία του εξοχότατου Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 17/11/2017 στο Galu Seaside στην Λάρνακα και θα προσφερθεί το γνωστό εξαίρετο μενού του εστιατορίου ενώ η βραδιά θα συμπεριλαμβάνει ζωντανή μουσική και τιμητικές βραβεύσεις.

Καλούμε τα μέλη και φίλους του Σωματείου να αγκαλιάσουν την εκδήλωση και με την μαζική παρουσία τους να δώσουν αξία στο γεγονός, τιμώντας έτσι όπως πρέπει το ιστορικό μας Σωματείο και τα επιτεύγματα του. Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή προς τον ΑΣΙΛ και την Λύση. Τέλος αναφέρουμε ότι θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες για κρατήσεις