Ανακοίνωσε Pawlak και Agbo

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διγενή Ορόκλινης με την οποία ενημερώνει για την απόκτηση των Daniel Pawlak και Jerome Agbo.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας με χάρα ανακοινώνει την απόκτηση του Πολωνού κεντρικού αμυντικού Daniel Pawlak και του Γκανέζου αμυντικού μέσου Jerome Agbo.

Ο Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού Τμήματος κος Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε ότι οι 2 ποδοσφαιριστές αποτελούν τις τελευταίες προσθήκες της Ομάδας μας και αισιοδοξούμε ότι νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές θα δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο το οποίο θα εκπληρώσει τους στόχους της Διοίκησης και της Τεχνικής Ηγεσίας οι οποίοι είναι η σταθεροποίηση της Ομάδας μας στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας στην Β Κατηγορία.

Με την ευκαιρία ο κος Ανδρέας Δημητρίου εύχεται σε όλες τις ομάδες της Β Κατηγορίας κάθε επιτυχία και εκπλήρωση των στόχων που έχουν θέσει.

Επίσης καλεί τους φίλους του Σωματείου μας στον Ετήσιο Χορό που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 4/9/2015 και ώρα 20:30 στον υπαίθριο χώρο του Σωματείου μας. Χορός ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΚΟΠ κου Κωστάκη Κουτσοκούμνη.