«Ξεχώρισα την ΠΑΕΕΚ, φαβορί ανόδου η Ένωση»

Ο Διγενής Ορόκλινης εξήλθε ισόπαλος 1-1 την αγωνιστική που μας πέρασε, με την Ομόνοια Αραδίππου και συνεχίζει δυναμικά το «come back» που έκανε πριν δύο αγωνιστικές. 

Ο τερματοφύλακας του Διγενή Ανδρέας Φωτίου μίλησε στο kerkida.net για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, για τους στόχους τους αλλά και για τον αγώνα του Σαββάτου(25/11) απέναντι στην Ξυλοτύμπου.

Για την ισοπαλία απέναντι στην Αραδίππου
«Μπήκαμε με σωστή τακτική στο παιχνίδι. Το πρώτο 45λεπτο εκτός από τη φάση του γκολ, ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά και εμείς στις αντεπιθέσεις ήμασταν πολύ επικίνδυνοι. Το αποτέλεσμα θεωρώ είναι δίκαιο».

Για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας
«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα φέτος. Υπάρχουν πολύ καλές ομάδες. Αν ξεχώριζα μια ομάδα από αυτές που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα, αυτή θα ήταν η ΠΑΕΕΚ. Έχουν δυνατή ομάδα. Επίσης η Ένωση έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω είναι και το φαβορί για την άνοδο».

Για τους στόχους του Διγενή
«Στόχος μας είναι η παραμονή και μια καλή πορεία. Αν δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο πάθος που δείξαμε και στο παιχνίδι με την Αραδίππου, αλλά και με την Άσσια, τότε θα πετύχουμε τον στόχο μας. Θεωρώ ότι είμαστε καλή ομάδα».

Για το παιχνίδι του Σαββάτου(25/11) απέναντι στον Π.Ο. Ξυλοτύμπου
«Παίζουμε με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Είναι ένα παιχνίδι έξι βαθμών. Είμαστε το φαβορί για τη νίκη και αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο».