Με Κόκο και Γιώργο

Mε δελτίο Τύπου,η διοίκηση του Διγενή Ορόκλινης ενημερώνει για τις κινήσεις προγραμματισμού που έχουν γίνει ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά:

Μετά την πρόσληψη του Κόκου Παναγή στην θέση του Προπονητή και του Γιώργου Ελευθερίου στην θέση του Τεχνικού Διευθυντή άρχισε για τα καλά ο Προγραμματισμός του Διγενή Ορόκλινης για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-2016. 

Ήδη έχουν προσεγγιστεί ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδιαφέρουν την Τεχνική Ηγεσία για να διαπιστωθούν οι προθέσεις τους. Με κάποιους μάλιστα ο Προπονητής σε συνεργασία πάντοτε με την Επιτροπή Προγραμματισμού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και αναμένεται ότι σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις.

Στόχος είναι να κλείσει το συντομότερο δυνατόν το ρόστερ της Ομάδας για την νέα χρονιά προκειμένου ο Προπονητής να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές και να διαπιστώσει τυχόν αδυναμίες μέσα από την Προετοιμασία ώστε να υπάρχει χρόνος να διορθώσει τυχόν ατέλειες. Οι προπονήσεις της Ανδρικής Ομάδας θα συνεχιστούν έως την 30η Απριλίου.

Τελειώνοντας η Διοίκηση της Ομάδας μας μέσο του Γενικού Αρχηγού κου Ανδρέα Δημητρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον απερχόμενο Προπονητή κον Σάββα Παρμάκκη ο οποίος προσέφερε με ζήλο, με τιμιότητα και με ενθουσιασμό τις Υπηρεσίες του στην Ομάδα μας σαν Ποδοσφαιριστής, σαν Βοηθός Προπονητής αλλά και σαν Προπονητής. Είμαστε βέβαιοι ότι ο Σάββας Παρμάκκης έχει μπροστά του λαμπρό μέλλον καθότι πρόκειται για ένα μοντέρνο Προπονητή με άριστη γνώση του Ποδοσφαίρου. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όποια ομάδα και εάν εργοδοτηθεί.