“Δύο υπέροχα χρόνια”

Στην ιστοσελίδα μας kerkida.net μίλησε ο Γιαννάκης Ποντικός ο οποίος αποχωρεί από την τεχνική ηγεσία της Ελπίδας Ξυλοφάγου έχοντας, όπως μας δήλωσε, μόνο καλές αναμνήσεις από την θητεία του εκεί. 

Οι δηλώσεις του Κύπριου τεχνικού:

“Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια στην Ελπίδα Ξυλοφάγου, στην οποία εξελίχθηκα ως προπονητής και αποτελεί για μένα σημαντικό μέρος της ποδοσφαιρικής μου ζωής. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτόν τον καιρό. Όλους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τα λιγοστά άτομα που έμειναν να κρατούν ζωντανή την ομάδα στη διοίκηση. Καταφέραμε μαζί να πάρουμε το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας, κάνοντας μία εντυπωσιακή και αήττητη πορεία. Την επόμενη χρονιά στη Β’ Κατηγορία με πολύ μικρό μπάτζετ καταφέραμε να εξασφαλίσουμε άνετα την παραμονή και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ήταν καιρός για μένα να κάνω το επόμενο βήμα και φεύγω από την Ελπίδα έχοντας μόνο φίλους. Θέλω να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουν”.

Για το δικό του μέλλον και τους στόχους του…

“Στόχος μου είναι να συνεργαστώ με μια ομάδα η οποία να έχει πρωταγωνιστικό ρόλους στη Β’ Κατηγορία και ήδη γίνονται κάποιες συγκεκριμένες συζητήσεις. Ακόμα ένας στόχος είναι και η απόκτηση του UEFA Pro έτσι ώστε να έχω το δικαίωμα να εργαστώ σαν επαγγελματίας προπονητής και σε ομάδες της Α΄Κατηγορίας”.