“Άμεσα νίκη με Ολυμπιακό”

Η Ελπίδα Ξυλοφάγου εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο αναφέρεται στην ήττα της περασμένη αγωνιστικής από τον Οθέλλο με 2-0. Παράλληλα απευθύνει κάλεσμα… νίκης στον κόσμο της έτσι ώστε να παρευρεθεί στο επόμενο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή στην Ξυλοφάγου.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας στον αγώνα με τον Οθέλλο δεν παρουσιάστηκε όπως στους προηγούμενους αγώνες. Δικαιολογίες υπάρχουν αλλά δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε. 

Αν και χωρίς να έχουμε καλή απόδοση αν μας ήθελε λίγο η τύχη θα μπορούσαμε να φύγουμε με τον ένα βαθμό. Η νίκη του Οθέλλου κρίνεται δίκαιη αφού φάνηκε από την αρχή ότι την ήθελε περισσότερο από εμας. Τώρα αυτό που θέλουμε και που χρειάζεται η ομάδα μας άμεσα είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση στον επόμενο μας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Με τον κόσμο μας και με κάποιες επιστροφές παικτών που μας έλειψαν με τον Οθέλλο, περιμένουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

Κάλούμε τον κόσμο μας την Κυριακή να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει την ομάδα μας στον δύσκολο αγώνα που έχει. Από την έδρα μας δεν έχουμε περιθώριο να σπαταλήσουμε οποιούσδήποτε βαθμούς όποιος και να είναι ο αντίπαλος μας”.