“Όσο υπάρχει Ελπίδα…”

Μετά και την τελευταία ήττα από την ΠΑΕΕΚ, τα πράγματα για την Ελπίδα δυσκολεύουν αφάνταστα όσο αφορά την παραμονή, και πλέον παίζει ίσως το τελευταίο της χαρτί κόντρα στην ισχυρή ΑΕΖ την ερχόμενη Κυριακή στη Ξυλοφάγου.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιαννάκης Ποντικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για την ήττα με 3-0 από την ΠΑΕΕΚ…

“Στο παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ πήγαμε με πολλά προβλήματα αφού πήγαμε με 3 βασικές απουσίες και με 4 μικρούς που δεν έχουν αγωνιστεί ξανά. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ νωρίς, κόντρα όμως στη ροή του αγώνα, στην πρώτη επίθεση του αντιπάλου. Απ’ εκεί και πέρα καταρρεύσαμε ψυχολογικά, υπήρχαν παίκτες που έπαιζαν με ενοχλήσεις και στο τέλος η νίκη της ΠΑΕΕΚ κρίνεται πέρα για πέρα δίκαιη. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες αλλά με το στενό ρόστερ που έχουμε κάθε απουσία μας επηρεάζει αρνητικά”.

Για την κατάσταση στην ομάδα..

“Δυστυχώς τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Κάναμε κάποιες καλές εμφανίσεις όμως σε πολλά παιχνίδια είμασταν άτυχοι και δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως με Διγενή Ορόκλινης και με Ομόνοια ισοφαριστήκαμε στο τελευταίο λεπτό.

Εγώ ήρθα στην ομάδα για να βοηθήσω κάποιους φίλους. Όχι μόνο για την παραμονή αλλά για να σώσουμε το σωματείο. Οι άνθρωποι στην ομάδα κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια να κρατήσουν την Ελπίδα στη ζωή κι έτσι θα συνεχίσουμε και στο πρωτάθλημα. Τίμια, έντιμα και όπου μας βγάλει”.

Για το δύσκολο πρόγραμμα και το ματς με την ΑΕΖ…

“Πλέον παίζουμε με ΑΕΖ, Αναγέννηση και Καρμιώτισσα κατά σειρά και τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. 

Με την ΑΕΖ όσο ακατόρθωτο κι αν φαντάζει θέλουμε τη νίκη. Η Ξυλοφάγου είναι δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο κι αυτό το αποδείξαμε και κόντρα στον Οθέλλο όπου παρά την ήττα μας το ματς ήταν ντέρμπι. 

Το καλό είναι πως είμαστε πλήρεις για αυτό το παιχνίδι κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι μάλλον η τελευταία μας ελπίδα για παραμονή και θέλουμε να την κατακτήσουμε. Όσο υπάρχει ελπίδα θα την κυνηγήσουμε…”.