“Κλείνουμε τα αυτιά μας”

Η Ελπίδα Ξυλοφάγου αντιμετωπίζει τον Άρη Λεμεσού στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής και θέλει να κάνει τη ζωή δύσκολη στους “πράσινους”.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας ο προπονητής της Ελπίδας Γιαννάκης Ποντικός ανέφερε:

“Θέλω να πω πως ο στόχος της ομάδας πλέον είναι να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς που δούλεψαν πολύ φέτος στις προπονήσεις και αυτό θα κάνουμε. 

Υπάρχουν μερικές αρνητικές φωνές επειδή χάσαμε στα τελευταία παιχνίδια. Φυσικά ξεχνάνε πως αυτές οι ομάδες κυνηγούν τον στόχο είτε της παραμονής είτε του πρωταθλήματος. Η δική μας ομάδα είναι σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και δεν κινδυνεύει. Όποτε εμείς κλείνουμε τα αυτιά μας και προχωρούμε όπως ήμασταν όλη την χρόνια και καταφέραμε αυτή την εξαιρετική πορεία. 

Το καλό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο αυτό που δίνει τη νίκη αλλά και η εικόνα που δείχνει η ομάδα στο γήπεδο. Τώρα μπορούμε να κτίσουμε και για το μέλλον, με την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παιδιών.”

Όσο αφορά τα αγωνιστικά νέα η ομάδα της Ξυλοφάγου δεν θα έχει στην αποστολή τον κεντρικό αμυντικό Αλέξη Θεοχάρους που έχει συμπληρώσει κάρτες και τον επιθετικό χαφ, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου που είναι τραυματίας. Παράλληλα επιστρέφει στην διάθεση του κ. Ποντικού, ο Βασίλης Παπακυριάκου που απουσίαζε λόγω καρτών.

Ευκαιρίες στα παιχνίδια που απομένουν θα πάρουν μεταξύ άλλων το νέο απόκτημα της ομάδας Λιούις Λί Νατάλ, ο 17χρονος Σωτήρης Σπετσιώτης και ο τερματοφύλακας Χάρης Λιοτατής.