Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος (Δηλώσεις)

Ο Γιαννάκης Θεολόγου παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΕΝΑΔ, Πόλις Χρυσοχούς, απογοητευμένος από τη στάση του Δήμου, που δεν τήρησε της συμφωνημένες δεσμεύσεις ως προς την οικονομική στήριξη της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΕΝΑΔ, Μάριο Αβραάμ, ο οποίος μας μίλησε για τα τελευταία γεγονότα αλλά και την επόμενη μέρα στο σωματείο της Πόλης Χρυσοχούς.

“Ο Γιαννάκης Θεολόγου είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας και δεν μπορεί να δεχθεί αυτού του είδους την αντιμετώπιση που έτυχε η ομάδα από τον Δήμο. Υπήρχαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις οι οποίες ακόμα περιμένουμε να υλοποιηθούν και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν υπάρχει καμία διάθεση να γίνει αυτό. Ο πρόεδρος δικαιολογημένα αποχωρεί αφού δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεισφέρει από μόνος του. Είναι κρίμα που ο ίδιος ο Δήμος δεν μπορεί να στηρίξει την ομάδα, η οποία έχει προβάλει την Πόλη σε ολόκληρη την Κύπρο, με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα το μέλλον της ομάδας δεν είναι αισιόδοξο και υπάρχει αβεβαιότητα. Χωρίς την οικονομική βοήθεια από τον Δήμο, τίθεται σοβαρό θέμα αν θα παραμείνουμε εκεί. Δεν θα μπορεί να λειτουργήσει το σωματείο αφού υπάρχουν οφειλές, ενώ ο προγραμματισμός δεν μπορεί να ξεκινήσει στην παρούσα φάση”.

Για τις επόμενες κινήσεις της Διοίκησης…
“Θα υπάρξει συνάντηση με το Συμβούλιο, έτσι ώστε να εξεταστούν τα δεδομένα. Απ’ ότι ξέρω ο Δήμαρχος δήλωσε πως θα κάνει κάποιες τελικές προσπάθειες και θα επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας έτσι ώστε να εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια. Αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα πάντως εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε την ομάδα. Αν μπορεί ας την αναλάβει ο Δήμος”.