«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Η ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς παλεύει για την παραμονή της στη Β’ κατηγορία και αυτή την αγωνιστική θε βρεθεί αντιμέτωπη με το Παραλίμνι, σε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα.

Ο Ανδρεάς Βασιλείου μιλάει στο kerkida.net για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα του, για το παιχνίδι με την Ένωση αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

Για την προσπάθεια της ΕΝΑΔ για παραμονή

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα στην κατηγορία. Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και η ομάδα θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της στη Β’ κατηγορία»

Για το παιχνίδι με την Ένωση

«Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς προβλήματα. Θα επιστρέψουν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές που απουσίαζαν στο παιχνίδι με την Πάφο. Στόχος είναι να πάρουμε  κάποιο θετικό αποτέλεσμα που ίσως αποδειχτεί σωτήριο στη μάχη που κάνουμε για παραμονή. Εννοείται πως και μία νίκη θα αναπτερώσει περισσότερο το ηθικό μας. Πρέπει να πιέσουμε την τύχη για να έρθει με το μέρος μας, αντί να περιμένουμε να γίνει από μόνο του αυτό».

Για τους δικούς του προσωπικούς στόχους

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να παραμείνουμε στη Β’ κατηγορία. Οι στόχοι μου είναι ρεαλιστικοί, η υπόσχεση που δίνω στον εαυτό μου είναι ότι θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να αγωνιστώ σε όσο πιο ψηλό επίπεδο μπορώ».