«Ζητούμενο η νίκη!»

Η ΕΝΑΔ παλεύει για την παραμονή της στη Β’ κατηγορία και αυτό το Σάββατο υποδέχεται στη Πόλη Χρυσοχούς τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση της ΕΝΑΔ 

Ζητούμενο η νίκη με ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Λευκωσίας

Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί τους φιλάθλους να δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας στο Δημοτικό Στάδιο Πόλης Χρυσοχούς το Σάββατο 11/03/2017 η ώρα 15:30.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας περιόδου 2016/2017 και η ομάδα μας χρειάζεται μόνο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, παίζοντας ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τη παραμονή της στην Β' κατηγορία.

Με τη μαζική παρουσία των φιλάθλων μας, είμαστε σίγουροι ότι οι ποδοσφαιριστές μας θα μπορέσουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας σε όλους ότι έχουν τόσο την ικανότητα όσο και τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψουν την δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας δίνοντας απαντήσεις μέσα στο γήπεδο απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την άνοδο.