“Οι καλύτερες συνθήκες στη Β’”

Ο Γιώργος Ιωσηφίδης ανακοινώθηκε από την περασμένη εβδομάδα ως ο εκλεκτός για τη θέση του προπονητή στην Ε.Ν Παρεκκλησιάς.

Η ιστοσελίδα μας kerkida.net επικοινώνησε με τον Κύπριο τεχνικό ο οποίος μας μίλησε για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του στη Παρεκκλήσια αλλά και για τους στόχους της ομάδας τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Ο λόγος που επέλεξε την Παρεκκλήσια:

“Μετά από την αποχώρηση μου από την Καρμιώτισσα, η Παρεκκλήσια ήταν ο ιδανικός προορισμός για μένα αφού είναι η ομάδα με τις καλύτερες συνθήκες στη Β΄Κατηγορία. Προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις έτσι ώστε να δουλέψουμε επαγγελματικά και οι ποδοσφαιριστές να διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο”.

Για το πλάνο που έχει συμφωνήσει να ακολουθήσει με την διοίκηση…

“Έχει συμφωνηθεί ένα πλάνο, μία στρατηγική η οποία θα μας βοηθήσει να προσθέσουμε επίπεδο στο ροστερ. Θα γίνουν σύντομα και οι σχετικές ανακοινώσεις. Στόχος είναι να κτίσουμε σιγά σιγά μια ομάδα η οποία φέτος θα μείνει μακριά από περιπέτειες και θα έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα. Στην πορεία θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε”.

Όσον αφορά τον προγραμματισμό ανέφερε…

“Μέσα στην εβδομάδα θα αρχίσει να γίνεται το ξεκαθάρισμα του ροστέρ και έπειτα θα αρχίσουν οι ανακοινώσεις των παιχτών που θέλουμε έλθουν στην ομάδα μας τη νέα σεζόν”.