Τα είχε όλα, εκτός από το γκολ

Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Παρεκκλησιάς κόντρα στην Καρμιώτισσα, αφού παρά το ότι έχασε τους βαθμούς κέρδισε τις εντυπώσεις.

Οι παίκτες του Γιώργου Ιωσηφίδη έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους οι οποίοι ευτύχησαν να προηγηθούν με πέναλτι του Σουλίδη στο 25΄.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν εντυπωσιακά χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες με κύριο εκφραστή τον Σύκα που είχε 2-3 καλά τετ-α-τετ. Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα σε μία από τις επικίνδυνες επισκέψεις τους στην αντίπαλη εστία κέρδισαν πέναλτι, όμως ο Κακογιάννης δεν κατάφερε να το μετουσιώσει σε γκολ.

Η ουσία για την ομάδα της Παρεκκλησσιάς είναι πως μπορούσε ακόμα και να κερδίσει όμως της έλειπε η αποτελεσματικότητα. Χαρακτηριστικό είναι πως οι φίλοι της Καρμιώτισσας αναγνώρισαν την αξία των αντιπάλων τους με ένα ζεστό χειροκρότημα στο τέλος του ματς.

Η Παρεκκλησιά μπορεί να έχει να γευτεί τη νίκη από την 2η αγωνιστική όμως με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα αργήσει να τα καταφέρει. Πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής με την ΕΝΑΔ εντός έδρας, με μόνο στόχο τους τρεις πόντους και την βαθμολογική άνοδο.